- Asszociációs játék. :)
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Hát igen. Nekem se tűnik valami biztatónak, viszont jó volna valami másodállás.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
Hasonló helyzetben voltam amikor nekem szegezték eme kérdést itt vidéken.
Mivel még sehol nem dolgoztam, épp megkaptam a diplomát mondtam hogy úgy nettó 100-120e. Kicsit kikerekedett a szemük. Errefelé nagyon nem fizetnek túl. Rögtön reagáltám rá, hogy kezdő vagyok. S inkább meghallgatom az ő ajánlatukat, hisz valszeg ugyis én fogok alkalmazkodni hozzájuk és nem ők hozzám. Végülis felvettek, s mult hónapban majdnem 100K kaptam, próbaidőre. Mondjuk nem fogom sokáig csinálni ezt a melot, csak legyen megy az 1-2 év gyakorlat s továbblépek ha nem tudok itt előre menetelni. addig meg jó ez is, hisz vidéken azért olcsóbb élni.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
Hát nálam eddig, azt volt leírva ami van. Majd amikor mesélni kell, akkor lehet előhozni eme dolgokat. Persze mindenkinek más a tapasztalata, ugyhogy ezen nem fogunk összeveszni. Bár szerintem az + ha megbeszélésen van olyan dolog ami nincs leírva. Ahol most melózok, ott a gazdasági igazgatónak rögtön ez volt az első kérdése. mi az ami nincs ide leírva? Hát ha mindent leírsz akkor ez egy fogas kérdés lesz, persze mint már említettem El kell adni magunkat!
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
Önéletrajz: legyél tárgyilagos, és formális. Nem kell a rizsa. Azt írd bele, amiről papírod van. Ha kell minta akkor holnap átküldhetem az enyémet.
Interjú: megjelenés - de gondolom ezt vágod. Legyél határozott, magabiztos, merj beszélni, s nagyon fontos hogy tudd eladni magad.
Álláskeresés. itt mire gondolsz?Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Canon EOS DSLR topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest