- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Szituációs játék mindig jó, évek óta hányok tőle év közben is. Ahogy IR írta, mennyire kemény lehet ha egy 20 éves .ost egyetemről kiesett Lócs mondaná meg Weiss Manfrédnak, hogy mitől megy a villamos. És én vagyok a köcsög, ha nem vágok hozzá jópofát, közbenindig igazam lett és értelme nem volt vagy műszaki hiba akadt a sorban.
-
Thomas1
addikt
Erről lenne szó.
Igazából csoportvezetőnek tudnám mondani, a beérkező feladatok szétosztása és megoldásának segítése, plussz állandó trainingre járás, és tartás lenne a feladatom.
Plussz gondolom nem haragszanak meg, ha hozok új céges ügyfeleket, erre külön jutalék van, de erről még nem tudok, hogy milyen alapon megy.Asszem maradok a br. 260-nál, olyan szép számnak tűnik nekem, és majd eldöntik, hogy megfelel, vagy sem. De nem ezen fog múlni szerintem a dolog, de azért így biztosabb, hogy nem lőttem túlzottan mellé.
-
g@bo
nagyúr
Az első interjún célszerű a bérigényt tisztázni, pontosan emiatt, elkerülni a felesleges köröket. Egy nagynevű cégnél ez a bruttó 80k szánalmas, ismerősöm raktárosként keres nettó 100e forintot, tessék viszonyítani...
Ha munkaerőkölcsönzési előélettel az ilyen ''ocsmány'' ajánlatnak bedöltél, a tárgyalás alkalmával nem álltál fel ahogy a 80k elhangzott, Önmagad munkaerőpiaci értékelését tetted meg.
Az értékesítői/ügynöki meló a legundurítobb szakma napjainkvan, és nagyon keresett!! balek kell, aki az idegeit jutalékért őrli....
Dehát az ilyen eseteken tanul az ember. Legközelebb nagyobb önbizalom, és keményebb fellépés javallot, aki nyuszi, átverik. -
bali79
tag
Nem tudom mióta keresel állást (néhány hónap?) és hogy hol, de amit most ajánlottak, az nyilván nem felel meg a te igényeidnek, ezért, ha nem tudod mellette folytatni az álláskeresést, akkor ne is fogadd el. Ha tényleg nincs más lehetőség, akkor persze menj oda mégis, mert ilyen-olyan indokokkal mindenhonnan lehet hiányozni, legfeljebb 2 hónap után kirúgnak, mert nem megfelelő a munkamorálod (naés?). Bár én inkább mennék kőműves mellé havonta 2 hétre.
Mellesleg: ahol normális iskolázottságot kívánó munkáért br.80-at fizetnek, az nem elit hely. Ha annyira kellesz nekik, hogy 4x is behívnak, akkor kérj többet, ha nem adják, akkor csak a szabályzat miatt akarnak felvenni. Nem tudom milyen munka ez, de a relatíve magas jutalék valami ügynök / sales pozícióra utal, ami nagyon kemény munka és megdolgozza a jellemet.
Mellesleg2: lehet, hogy éppen neked nem kéne mondanom, de az én tapasztalatom az, hogy azt a fajta álláskeresést, amit a fejvadászcégek preferálnak (nagy lelkesedés, kísérőlevél, kétnyelvű CV stb...) azt csak ők maguk és a cégek HR-esei szeretik, ''normális'' ember pl. mérnök a kísérőlevelet el sem olvassa, csak a szakmai tapasztalat számít és a fellépés.
Én a helyedben nem mennék ahhoz a céghez. -
dabadab
titán
'Azt mondták, hogy kb 5 órás elfoglaltságot fog jelenteni, és tesztírásra, szituációs játékra és egy komolyabb interjúra kell számítanom.''
Nokia? Ott szoktak magukat igy kielni a HR-esek (bar nekem azert megvannak a magam ketsegei a dolog eredmenyessegevel kapcsolatban).
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Hasonló helyzetben voltam amikor nekem szegezték eme kérdést itt vidéken.
Mivel még sehol nem dolgoztam, épp megkaptam a diplomát mondtam hogy úgy nettó 100-120e. Kicsit kikerekedett a szemük. Errefelé nagyon nem fizetnek túl. Rögtön reagáltám rá, hogy kezdő vagyok. S inkább meghallgatom az ő ajánlatukat, hisz valszeg ugyis én fogok alkalmazkodni hozzájuk és nem ők hozzám. Végülis felvettek, s mult hónapban majdnem 100K kaptam, próbaidőre. Mondjuk nem fogom sokáig csinálni ezt a melot, csak legyen megy az 1-2 év gyakorlat s továbblépek ha nem tudok itt előre menetelni. addig meg jó ez is, hisz vidéken azért olcsóbb élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest