Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Nemcsak a diplomavégzés helye határozza meg a fizetésedet, hanem ezeregy tényező. Budapest vagy vidék, multi vagy kiscég, tapasztalati évek, egyéb juttatások, mind-mind befolyásolják az összeget.
Ne rájuk legyél mérges, a munkaadóknál kimondva-kimondatlanul létezhet a diplomák rangsora, egyes egyetemeket helyenként előnyben részesítenek. Ezzel lehet vitatkozni, de tény: néhány helyen üzemelnek büfé-ruhatár szakok...
-
lebronet
csendes tag
Gyerekeke ez überérdekes.
Az ember azt látja, hogy ahol drága az élet, olyan területeken alig keresnek egyetemet végzett emberek.
Több évig szívatják őket, albérletben tengődnek, a közlekedés, benzin, esetleges részletek viszik a lét, de pl. lagziban JagerMeisterezés közben nyakkendőben jó elmondani, hogy a Nokiánál dolgozik, és volt kétszer finnországban, ahol nem voltak jó csajok.
( tudok olyat aki Thaiföldön van, az már tényleg jó, akármennyit is keres)
Szóval sikerélmény semmi, egyedi célok semmi, önmegvalósítás, saját vállakozás semmi, szívás és küzdés annál több. Van kiút?
Én ezt látom nagy átlagban
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
kikre? a bmesekre, a bmere, vagy a munkaadókra? előbbi kettőre nem tudom, hogy ez alapján miért kéne, a munkaadó nyilván annyit ad meg, amennyiről úgy gondolja, hogy megéri neki. rájuk meg max. amiatt haragudhatsz, hogy máshogy ítélik meg az egyik diplomát, mint a másikat, de ez is olyan dolog szerintem, hogy nem egy év alatt alakul ki, és nem egy év, amíg változik, de nyilván változhat (és változik is a tapasztalataiknak megfelelően). lehet, hogy te is megkapsz ennyit más helyen, vagy még többet is. nekem mázlim volt, egy évfolyamtársam volt öt helyen interjún, és egyik se volt sikeres - kb ugyanannyit tud felmutatni, mint én...(végül őt is felvették oda, ahova engem)
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PayPal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest