- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Nemcsak a diplomavégzés helye határozza meg a fizetésedet, hanem ezeregy tényező. Budapest vagy vidék, multi vagy kiscég, tapasztalati évek, egyéb juttatások, mind-mind befolyásolják az összeget.
Ne rájuk legyél mérges, a munkaadóknál kimondva-kimondatlanul létezhet a diplomák rangsora, egyes egyetemeket helyenként előnyben részesítenek. Ezzel lehet vitatkozni, de tény: néhány helyen üzemelnek büfé-ruhatár szakok... -
lebronet
csendes tag
Gyerekeke ez überérdekes.
Az ember azt látja, hogy ahol drága az élet, olyan területeken alig keresnek egyetemet végzett emberek.
Több évig szívatják őket, albérletben tengődnek, a közlekedés, benzin, esetleges részletek viszik a lét, de pl. lagziban JagerMeisterezés közben nyakkendőben jó elmondani, hogy a Nokiánál dolgozik, és volt kétszer finnországban, ahol nem voltak jó csajok.
( tudok olyat aki Thaiföldön van, az már tényleg jó, akármennyit is keres)
Szóval sikerélmény semmi, egyedi célok semmi, önmegvalósítás, saját vállakozás semmi, szívás és küzdés annál több. Van kiút?
Én ezt látom nagy átlagban
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
kikre? a bmesekre, a bmere, vagy a munkaadókra? előbbi kettőre nem tudom, hogy ez alapján miért kéne, a munkaadó nyilván annyit ad meg, amennyiről úgy gondolja, hogy megéri neki. rájuk meg max. amiatt haragudhatsz, hogy máshogy ítélik meg az egyik diplomát, mint a másikat, de ez is olyan dolog szerintem, hogy nem egy év alatt alakul ki, és nem egy év, amíg változik, de nyilván változhat (és változik is a tapasztalataiknak megfelelően). lehet, hogy te is megkapsz ennyit más helyen, vagy még többet is. nekem mázlim volt, egy évfolyamtársam volt öt helyen interjún, és egyik se volt sikeres - kb ugyanannyit tud felmutatni, mint én...(végül őt is felvették oda, ahova engem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest