Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Két közelgő állásbörzére szeretném felhívni az érintettek figyelmét. Persze mindkettő Pesten van... [link]
Helyszín: Bp. VIII. kerület, Mátyás tér 15. Kesztyűgyár Közösségi Ház 9-13:30 között.
Időpont: Okt. 15[ Szerkesztve ]
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
efge
aktív tag
ugyan, kb fél tucat ember aki tényleg valami speckó tudással rendelkezik meg van fizetve, a maradék 1000 meg egy pillanat alatt lecserélhető...
mondjuk azt én sem értem miért nem lehet kiirni az álláshirdetésekben -tól ig értékekkel a fizetést. angliában pl - it poziknál - sok helyen láttam kiirva.
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
MUŁĐER
addikt
Én úgy voltam vele hogy ez a lehetőség adott, jobb mint a semmi. Megragadtam. Ebből el tudom magam tartani, aztán továbblépek. Én nem érzem rossz döntésnek. Pestre majd akkor megyek amikor már lesz tapasztalatom, és megkapom a 400-500 bruttót. Vagy többet akár.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Kobe
veterán
volna egy hülye kérdésem. behívtak egy elég neves céghez, első körre. Tesztírás, semmi más, és a tesztírás alapján dől el, hogy lesz e interjú. A cégnél a dress code elég komoly, az ott dolgozóknak öltöny+kosztüm van előírva. Szerintetek gáz, ha tesztírásra valami "casual"ba jelenek meg, nem öltöny, de valami sötét nadrág+ing pl ?
-
Donee
csendes tag
Hi!
Érdeklődnék az alábbi cég iránt, főként hogy pl. milyen cégjegyzékben szerepel, meg bármilyen információt róla.
Én semmit sem találtam róla a net-en, még olyan online cégjegyzékben sem, bár nem is értek hozzá.Tehát:
CET Co Zrt.
Közép-európai Technológiai Tanácsadó Zrt.Egy mostani álláshirdetésük: itt
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Tegnap felhív egy ember, hogy menjek be állásinterjúra. Pécs....
Nekik gyakorlott JAVA-s ember kell, bazdmeg! Most mit csináljak?
Kicsit kiakasztott, JAVAul kell tanulni, Tanuld megA futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Csakénvagyok
őstag
Nemzetközi (Dékóreai) cégnél, négy év tapasztalattal elektromérnöki karbantartó pozicióba, valószínüleg egy gépsort kell majd felügyelni, napi 8 óra (ha baj van, bármikor), mi pénzt lehet kérni. Tudom hogy nem nagyon szeretnek fizetetni, ezért is kérdem itt meg, érdemes megnézni?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Csakénvagyok #965 üzenetére
UP
-
tabaki.
csendes tag
Nekem olyan kérdésem lenne hogy mennyire számít pl állásinterjún vagy egy állás megszerzéséhez az hogy az illető mennyi idő alatt végezte el a sulit??????én 4 év után a BMF-ről jöttem át a Debreceni egyetem villany szakára és mivel itt nincs olyan szakirány amin a BMF-en votlam illetve a tárgyak sem ugy épülnek egymásra valószinüleg összesen 7-7.5 év alatt diplomázom le.
-
Drizzt
nagyúr
Nem feltétlenül gond. De a BMF képzés nem 3 és fél, vagy ilyesmi hosszú volt amikor kezdted? Érdemes amúgy egyetem/fősuli mellett már dolgozni. Ha nagy mázlid van, akkor a munkáád miatt akár megtudhatsz egy-két dolgot, amit amúgy vizsgára kéne megtanulni. Mondjuk ez ritka. Meg lesz pénzed és gyakorlatod. És ezek nagyon fontosak. Az elsőt nem kell mondani miért, a másodikat pedig azért, mert az a záloga a jövődnek.
I am having fun staying poor.
-
tabaki.
csendes tag
Kösz a hsz-t de 3.5 éves volt csak mivel ujrafelvételiztem szeptemberben tudtam itt A DE-n elkezdeni.Jah egyébként nem sikerült bejefeznem a BMF-et hanem ugyanazon a szinten (bsc) vagyok itt a DE is.Tehát a 3.5éves suliból lesz így 7-7.5. Munkát elég nehéz találni szerintem lehetetlen szakmában így suli melett (nappalis vagyok egyébként) Debrecen mégsem Pest amúgy már gondoltam erre.Diákmunkára gondoltam mivel kb az utolsó 1.5 évben félévente 3 tárgyam lesz illetve lerakom az angol középfoku irásbelit (szóbeli már megvan).Esetleg felsőfokú de ebből majd meglátom mi lesz.Sok tárgyat elfogadtattam (fél diplomát) ugyhogy lesz időm nyelvet tanulni.Levelezőre nem szeretnék elmenni mert az oktatás még nappalin sem valami színvonalas itt... és mivel nincs szakmám csak érettségi jó lenne valamihez elfogadható szinten érteni ezért szeretnék nappalin maradni + itthon le kell ülni önszorgalomból megtanulni dolgokat mert nem tanítják meg és/vagy nem követelik meg kellőképp.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Oké, Debrecenben sajnos tényleg nagyon nehéz lehet találni munkát, de most ilyen szempontból Bp.-n sem rózsás a helyzet. Mindenestre nappali mellett bele kell férnie egy havi 80 órás munkának. Nem mondom, hogy könnyen, de később megtérül a dolog, ha szakmai dolgokkal foglalkozol, mondjuk gyakorlat keretében. De nem csak én mondom ezt.
[link]Ez csak egy példa volt a link, de álláskeresés, s egyéb tapasztalatok mondatják, hogy a legfontosabb elhelyezkedésnél a releváns tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Backagain
csendes tag
Ez az ország egy vicc, sehol sincs munka, így meg főleg, hogy "válság van". Mindenhol szr a helyzet, sehol nem lehet normális melót találni. Mindenhez érettségi kell, a legaljább munkához is, lassan ott tartunk, hogy az érettséginek alternatív felhasználási módjait is számításba lehet venni (seggtörlés). Érettségis melóval is örül az ember ha összeszed 80-90ezer forintot (nettó). Aki teheti az húzzon innen amíg még megteheti
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél"
-
GrandeP
addikt
válasz Louloudaki #972 üzenetére
Szerintem is azért nem egy nagy elvárás manapság az éreccségi meg a B jogsi....
Egyébként melyik másik ország az ahol nem követelnek semmilyen okmány egy átlag munkához...
Eu-ban dolgozok mindennap másik országban autózók , szóval azért kérdezem...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
G.Zs.
senior tag
Hihetetlen, hogy ma mit hazudoznak összevissza a fejvadász cégek a kiírásaikban. Jelentkezem a következőre:
-JAVA programnyelv alapos ismerete (J2SE)
- Eclipse RCP ismeret
- EJB (3.0)
- angol nyelv alapszintű ismerete szükségesFelhívom a HR-est, rákérdezek a nyelvre, erre kiderül hogy felsőfokú nyelvtudás kellene. Akkor mi a f@sznak írja ki hogy alapszintű!
Gondolom azért, hogy több önéletrajzot kapjon.Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Senior Értékesítési Manager pozícióba keresünk munkatársat.
Feladatok:
* A cég fejlesztő és integrációs termékeinek értékesítése szoftverházak, szoftverfejlesztő cégek felé
* A cég viszonteladóival (alkalmazás fejlesztő cégek) történő kapcsolattartás, a viszonteladói hálózat bővítése
* Viszonteladók értékesítési tevékenységének marketing támogatása
* Új üzleti területek felkutatásaElvárások:
* Informatikai felsőfokú végzettség
* Minimum 5 éves key account értékesítési tapasztalat
* Jó fellépés, tárgyalási készség, üzleti kreativitás
* Kapcsolatrendszer alkalmazásfejlesztő cégekkelElőnyök:
* Angol nyelvismeret
* Korábbi fejlesztési gyakorlat, tapasztalat
* Kapcsolatrendszer banki területenAmit kínálunk:
* Bejelentett fix alapbér
* Éves prémium
* Utazás költségtérítés
* Teljeskörű marketing támogatásRészletekért priviben lehet érdeklődni!
Press any key to continue ...
-
Drizzt
nagyúr
Arról mi a véleményetek, hogy érdemes-e olyan helyre egy évvel később jelentkezni, ahol egy éve nem vettek fel, de eljutottam a végső körig? Vagy teljesen reménytelen? Mindegy, meg akarok próbálni egy helyet, ami korábban nem jött össze.
-
David89
tag
üdv!
pár kérdésem lenne az önéletajz tálalásával kapcsolatban(már meg van írva). Tehát gondolom alapból pdf-ben érdemes küldeni doc helyett. Én a mellékleteket úgy oldanam meg, h egy pdf porfólióba rakom, talán még azokhoz csatolom az önéletrajzokat (2 nyelven). Sztem így 1 fájlt küldve (pdf portfólió) sokkal kultúráltabban lehet tálalni a dolgot, mint docokkal meg jpgekkel. Az sem ultolsó szempont, h így talán kisebb eséllyel kallódnak el a cuccok.
Nektek mi a véleményetek erről, ti hogyan szoktátok, érdemes be küldeni a cuccosokat?
-
viky85
csendes tag
Hétvégére munkát keresek
cisco képzés miat van szükségem a munkára
bárki tud bármit szoljon kérem
nem kell nekem minimálbér.... ha havonta 12-14.000ft kapnék nekem annyi is böven elég lenne. 19éves éretségivel rendelkezö jelenleg is diák vagyok. komárom-esztergom megyébe szeretnék ideiglenesen munkát végezni... takaritók..wc-t puccolok.... mind1 mien munka... nemvagyok finnyás...
elöre is köszönöm a segitséget[édes anyám szokott prohardveren társalogni ö ajánlodta hogy hátha tud valaki itt segiteni ... mielött még valaki félre értené a viky85 öt... ]
-
toldy
őstag
Sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha: magasépítő technikusi állás érdekelne budapesten. Beszélt idegen nyelv angol ( finn is elakarom kezdeni), jogsi még nincs de mihamarabb le akarom tenni.
Egyébként külföldi munkákról, tapasztalatról szóló topic nincs, vagy csak nem találom?
Az élet nem habostorta.
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Jelenleg a következő helyzetben vagyok. Bsc (infós) képzésnek a vége felé járok (még elvileg két félév lesz, de nem igazán kell bejárnom semmire már), de szeretnék főállású munkára jelentkezni. Nappali képzésen vagyok, de jelenleg passzív féléven. A következő félévben aktívra akarok menni, és haladni a sulival is, de a munka lenne most az elsődleges. Ahová jelentkeznék, az egyébként elektro/infó ismereteket igényel, és technikusi szintű pozíció. Rendelkezem elektronikai technikusi végzettséggel is. A jelentkezésemben/CV-ben miképp adjam elő azt, hogy szeretnék náluk dolgozni, de majd az egyetemet is szeretném befejeni mellette. Most nekem tényleg a meló lenne az első és nem szeretném, hogy azt gondolják, hogy csak a passzív félév miatt akarok ott dolgozni aztán lelépek a következő félévben. Már a legelső körben írjam a teljes helyzetet, vagy csak ha behívnak interjúra akkor térjek ki a részletekre? Tehát annak az érzékeltetése lenne a lényeg ( és ez is a valós helyzet), hogy ez a pozíció fontos lenne nekem és elsődleges, a sulival meg haladok majd mellette ahogy tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Tv
senior tag
Egyébként szerintetd, ha arra terelődik a kérdés, hogy milyen fizetésre gondoltam, akkor mi a bruttó összeg amit reális egy ilyen pozícióban? Nyilván csak körülbelül gondoltam. Bár viszonyítási alapom más céghez képest, de nem akarok se túl keveset se túl sokat mondani, tehát egy tárgyalóképes összeget szeretnék közölni.
-
Parameter
csendes tag
Szaisztok!
Interjúra megyek "junior adattárház fejlesztő"
Milyen kezdő fizu várható egy ilyen melónál?
én kb 260-270 bruttó körül gondoltam... -
MeTaL
tag
válasz Parameter #997 üzenetére
saját tapasztalatból. Manapság nagyon nehéz elhelyezkedni ilyesmi pozicióban, vagy nézzük akár a rendszergazdát... Annyi van belőle mint égen a csillag. És hozzá kell tenni, hogy sajnos ezek a csillagok mind-mind munkát keresnek. Kínjukba már elmennek nettó 80-90 ezer forintért is dolgozni, mert már egyszerűen kénytelenek elmenni, hogy dolgozzanak végre. Ezekután nem fogják azt felvenni akit többet szeretne ezzel keresni, úgy mondom inkább, hogy nem fogják felvenni azt aki reális pénzt kérne a szakmájáért, tudásáért, mert nyílván felveszik azt aki a legkevesebbet kéri. Én úgy gondolom, hogy manapság már nem jó választás az informatikában elhelyezkedni. Jó igen ez egy kicsit nagyvonalú volt, el lehet azért helyezkedni, de inkább programozóként, vagy más területen. Szóval ez van. Legutóbbi interjús tapasztalat az volt, hogy megkérdezte a kedves Úr, hogy benne lennék-e abban. hogy a fizetésem X részét feketén kapom-e. Persze, benne lennék, csak ez is már milyen gusztustalan dolog... Hogy már most én is pályakezdőként, ilyennek tömködik a fejem. Akkor mi lesz később? ... Fos az egész. Elegem van. Most már pálya után néznék. De nem tudom mit tanuljak. Mit szóltok a klímaszereléshez? Mennyire lehet benne elhelyezkedni?
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem még mindig jó pénzt lehet az IT-vel keresni, rendszergazdában se a na majd leszedek egy -BIE-s Win7-et, plusz felhekkelem Manci néni gépére a Thunderbird-öt középfokó OKJ képesítéssel témában gondolkozz.
Én is épp most keresek melót mert váltani szeretnék a jelenlegi helyemről, eddig egy azaz egy db CV-t küldtem ki egy fejvadásznak és eddig elég jól állnak a dolgok, már volt interjúm is, sajna csak telefonos mert az időjárás miatt a fickó (ez már nem a fejvadász hanem az irodavezető) nem tudott eljönni, de jövő héten majd találkozunk.
És nem rossz pénzt igérnek, plusz kocsi korlátlan magáncélra is, telefon, laptop, ezaz.
Annyi a trükk, hogy meg kell válogatni a helyet ahová jelentkezel, nem csak ész nélkül küldeni a sablon CV-t, szépen cégre kell szabni, minden infomorzsát összeszedni a netról, lenyomozni a céget stb. Simán ellenük lehet fordítani az ő fegyverüket.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
MeTaL
tag
válasz kraftxld #999 üzenetére
Ez minden szép és jó és gyönyörű, csak éppen ilyen nem adódik mindennap az életben, mint amit most írtál. Én sem vagyok egy okos lény, sőt gyökér vagyok az informatikához, de ha egyszer nem tudok elindulni, akkor nem tudok fejlődni. És most ne jöjjön senki se nekem azzal hogy tanuld meg otthon a SAP--t meg minden ilyeneket meg mindent. Mert éjjel felébredtem majd vissza aludtam és 5órán keresztül baromságot álmodtam. :
U.i.: el lehet helyezkedni ha van remek tapasztalatod és háttered. ( munkahely, munkakör, pozició stb.
előző munkahelyemről azért tettek ki mert én voltam kb. az egyetlen aki nem ismerte a főnökömet máshonnan,)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Politika
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Air 13" 2024 - Cellular WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ROG Strix G713IE 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Sapphire Pulse RX 570 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Apple Iphone 13 Mini Midnight 0 Perces Kártyafüggetlen ÚJ 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest