Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
válasz corlagon #600 üzenetére
Köszi, akkor most már biztos a 260. Ha nem tetszik nekik, akkor úgyis szólnak.
Erre ugye rájön még a benzinköltség-térítés, és a trainingek alatti utazás-szállás fizetése is, amivel együtt már elég szép summa. Plussz van még valamilyen jutalék, amiről egyelőre semmit sem tudok.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
Thomas1
addikt
válasz kavicssli #602 üzenetére
Akkor ez még +22k kajajegy havonta?
Hát ez nagyon jól hangzik, már csak meg kéne valahogy szereznem ezt a munkát.
Kommunikációval nincs gondom, hála istennek, és nem vagyok egy ijedős alkat sem, csak ugye a szakmai múltam nem tudom valami hosszan ecsetelni.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
kavicssli
addikt
nem feltétlenül..Ez abból áll hogy adott 275.000ft és ezt ugy osztod be magadnak ahogy szeretnéd...Pl én most igy kértem...
11*12.000 meleg étkezési utalvány (de lehet hideget is kérni csak az max 5.000ft)
69.000ft Üdölési csekk
Dimenzió egészség pénztárba is megy egy pár forint
ajándékutalvény is...
na valahogy igy kell elképzelni..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
törölt tag
válasz corlagon #600 üzenetére
Pesten akar 350-et is megkerhet ra
videken nyugodtan lehet 300
en szoktam mondani egy osszeget amit szeretnek, es egy minimumot, ami alatt hajlando sem vagyok elvallalni egy munkat
nem baj ha sokat mond, az ember, csak tudjak, hogy ilyen esetben lehet alkudni
apropo, nem tud vki egy jo kis AP-s allast? -
tusi74
őstag
Mennyi idő alatt sikerült levezényelni a teljes váltást? Én is ebben a cipőben járok, 2 hete keresem intenzíven, de már kezdek belefáradni, pedig tudom, hogy nem szabad. Te ismerősön keresztül jutottál, vagy internetes hirdetés útján. Én végig olvastam egy karrier tanácsadó 38 oldalas Kérdezz-felelek oldalán, és nagyon abba az irányba ment, hogy az állások nagy része nem a netes hirdetéseken keresztül töltődik be, hanem ismeretség útján. Bárkinek szívesen olvasom a véleményét erről.
Az is érdekelne, hogy itt a PH!-n ez az állásbörzés topic (tehát nem az igaz karrier szekció), valakinek bejött-e. Én nagyon szorgalmasan olvasom a topicot. Egy kicsit családiasabbnak érzem, mint a sima hirdetést. -
tusi74
őstag
A másik kérdésem, elnézést, hogy 2 hozzászólást írok, csak mire az előzőt módosítottam volna lejárt az idő.
Szóval szerintetek mihez kezdjen az, akinek ELTE-s infó szakja van, mindent tanult egy keveset, de semmit sem tanult meg profi szinten. Tudom, hogy az egyik válasz, hogy tanuljon, de jelenleg nem állok úgy anyagilag, hogy 100.000-eket dobjak ki tanfolyamra. Ehhez mérten, tehát saját korlátaimat ismerve, keresnék valamit. Magamat inkább az expert user (vagy annál azért egy kicsit több, de semmiképpen nem fejlesztő) kategóriába sorolnám. Gondoltam helpdeskezésre, de nincs több ötletem, hogy mit lehetne csinálnom. Ha valakinek van ötlete, hogy olyan középszintű állásokból miket kellene néznem, megköszönnöm. Nettó 90-100-zal már megelégednék. Sajnos a helyzetem az, hogy júniusban mindenképpen el kell jönnöm (sajnos előtte sem tudok, mert vannak elvarratlan szálaim), tehát annyi időm már nincs, hogy pár hónap alatt profi valamivé avanzsálódjak. Másrészt már pályakezdő sem vagyok, 34 évesen, már tele számlákkal, tehát azt sem tudom megengedni magamnak, hogy hónapokig itthon ülök. Egyelőre ötleteket keresnék, hogy mi az, amihez a tudásom elég lenne, milyen irányban keresgéljek. Vagy mi az szerintetek, amire ha ráfekszek, akkor hamar megtérül. Angolul középszinten beszélek, és egy kicsit jobban írok. Akinek van ötlete, ne tartsa magában! -
Goose-T
veterán
Gyere hozzánk dolgozni! Most sok fejlesztőt veszünk fel, nem kell különösebb programozási tapasztalat sem, mert itt mindent meg fognak tanítani neked. Keress meg privát üzenetben, vagy e-mailben, és elmondom bővebben a dolgokat, ha érdekel.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
tusi74
őstag
Na ma azt hittem, megtaláltam életem állását. Egyszerűen minden klaffolt. Úgy volt meghirdetve, hogy IT oktató, minden elvárás stimmelt, nem kellett volna semmit fejleszteni, egyszerűen az általuk fejlesztett szoftvert supportálni. Na gondoltam, ez pont nekem való, csináltam is már ilyet, azért idióta nem vagyok, ha megmutatnak egy szoftvert, akár magam kitapasztalom A-tól Cet-tig, főleg, ha pénz van a háttérben.
Na már meg is jött a NEM ma reggelre, hogy minden nagyon szuper, minden tök jó, csak az a probléma, hogy ők bérszámfejtéshez csinálnak szoftvert, és ha teszem azt nekem egy olyan valakinek kell segítenem, aki 25 éve bérszámfejt, de lövése sincs a szofterekhez (vidéki kiszállással volt hirdetve, de annyira imádok vezetni, hogy ezért is tetszett volna), akkor én hiába ismerem az ő szoftverjüket, oda-vissza, nem fogok tudni segíteni. És akkor mondott egy példát, hogy hiába kezelem én a CAD-et profin, ha nem vagyok mérnök, összedől a híd. Érdekes, eddig supportáltam már fogorvosi szoftvert, nem vagyok fogorvos, és tudomásom szerint miattam még senki nem vesztette el a fogát.
Eddig az volt, a bajom, hogy aki nem fejlesztő, mehet a sunyiba. Végre találok valamit, ahová minden követelmény stimmel, erre nem tudok bérszámfejteni. Ááááááá
-
-
tusi74
őstag
Na ez is jó:
[I]****** irodánkba ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT keresünk.Elvárásaink: kiemelkedő programozói, hardver és szoftver ismeretek (Windows, Linux)
jó kommunikációs készség
önállóság
Előnyök: idegen nyelv ismeret
hálózati ismeret[/I]Szerintetek egy ügyfélszolgálatosnak mi a lópikulát kell programozni??
-
edipqe
senior tag
Bankban ennek a banki moduljaival kezelheted mondjuk az ügyfeleket.
Gyárban pl, a kimenő anyagok és bejövő raw materialokat tudod vele kezelni. vagy mondjuk ebben rendelhetsz meg egy alkatrészt ha tudod hogy az élettartama mindjárt lejár egy cumódnak. De akár müszaki leírást is mellékelhetsz ebben a rendszerben.lényegében vmi mozgását tudod vele egy adott rendszerben figyelni.. de nagyon sok mindenre használják!
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
Ez felénk is így van, ha nálunk dolgozik egy mérnök utána, ha beadod a Cvdet a konkurenciához Jonson, Henkel, Unilever, csakazértis alapon felvesznek, akkor is ha nem kellenél éppen
Meg pl a GE is állandóan zaklatja a volt alkalmazottainkat, mert tudják, hogy ha MI felvettük akkor nekik is jó az emberkeI aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
CyDoN
senior tag
Van valakinek tapasztalata a Nokia-Siemens cégről?
(_._)
-
törölt tag
nicns itt vki finance teruletrol, ahova keresnenek munkaerot AP teruletre vagy esetleg barmelyik masik finance teruletre?
-
Goose-T
veterán
A cafeteriáról dióhéjban:
- adómentes juttatás a cégtől, az éves maximuma 400000HUF
- tetszőlegesen elosztható különféle kiadásokra: BKV bérlet, kajajegy, internet-előfizetés, egészségpénztár, üdülési csekk stb.Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Goose-T
veterán
-
törölt tag
csak 300? nalunk csak 240...
-
CyDoN
senior tag
Akkor jó hely ez a nokia-siemens
(_._)
-
Gh0sT
addikt
Lehet kapni fölötte is... A szabályozás a 400e HUF feletti részre úgy terjed ki, hogy az már adóköteles.
MOD: még annyi, hogy a juttatások egy része nem számít bele a 400e HUF-os keretösszegbe. Magyarán elképzelhető, hogy kapsz 450-et, de ha ügyesen osztod el őket, akkor gyakorlatilag "adómentesen" nettóba kiveheted az egészet.
[ Szerkesztve ]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Most megfogtál, mert nem tudom, hogy 400e HUF felett a cégre milyen adóterhek vonatkoznak. Az biztos, hogy ha kapok 450-et abból normál esetben 50e HUF adóköteles. Vagyis ténylegesen kb. 25e HUF-ot tudok kivenni, ugyanis közel kétszeres szorzó vonatkozik erre a részre.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
törölt tag
hjaj, kerek szepen ajanlatokat privatban
kene vmi finance allas, eddig konyveltem vendor oldalon, tapasztalat, angol nyelvtudas megvan
kik vannak itt, akikhez lehetne menni interjura? -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
A T-Com (Magyar Telekom Nyrt. - Vezetékes Szolgáltatások Üzletág) Hálózatirányítási igazgatósága IP-felügyeleti és hibaelhárítási feladatokra németül jól beszélő munkatársakat keres.
Feladat:
A németországi T-Systems szolgáltatására szerződött ügyfelek távközlési rendszereinek
Magyarországról történő távfelügyelete, hibaelhárítási folyamatok menedzselése.Elvárások:
• Magabiztos németnyelv-tudás (!)
• Közép és felsőfokú informatikai vagy távközlési iskolai végzettség
• Kommunikáció
• Ügyfélközpontúság
• Problémamegoldás
• Monotonitástűrés
• IP hálózati ismeretek előnyt jelentenek
• Folyamatos munkarendben történő munkavégzésEgyéb:
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!stbstb... Infókért privátot küldjetek vagy mailt írjat hogy hova küldjem az infókat amik eljutottak hozzám :-)
Üdv
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Brian89
csendes tag
sziasztok!
ha megkérhetnék vkit hogy dobjon meg 1 önéletrajzzal (digitalmail2@hotmail.com)
kéne írnom egyet, sok hasznos dolgot olvastam a topicban de ha látnék egy készet az sokat segítene!
Előre is köszi annak aki hajlandó megosztani a sajátját -
Gh0sT
addikt
-
MeTaL
tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy önéletrajz és egy motivációs levél mintát ? Tudom, hogy a google-n találok párat, de mégis, hátha valaki küldd egy szebbet, vagy másmilyet. ( erre a cimre: laci624@freemail.hu ) Köszi szépen. Üziket privibe várom.
-
MeTaL
tag
na már megoldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SörcsaPH!
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Galaxy Z Fold 4 12gb ram 256gb rom
- PlayStation 4 Pro + VR szett
- Logitech G920 kormány ,pedál váltó xbox,pc
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest