Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Hát, elvileg olyan 140 körül van nettóban, de most biztos több lesz, mert ugye csak fél évig adózom, szal fogalmam sincs, mennyi lesz belőle. Meg olyasmi is lesz, hogy a netemet itthon kifizetik, de levonják a bruttómból, így jobb lesz állítólag nekem adózás szempontjából, ez is belekavar valamennyire.
Nem, még nem dolgoztam sehol, egyetemen nyári munkán voltam tanszéken, egy konferenciára írtunk cikket, meg fejlesztettünk c++-ban, ennyi...
szerk.: jah, itt is c++-ban fejlesztés lesz a munka (mobilokra, ill. mobilalkalmazásokhoz szoftverek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest