- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petertoth10
tag
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Rendeltem különböző vetőmagokat. Két hét alatt meg is jöttek, szépen feliratozva, vetési tudnivalókkal, ajándék maggal. Adtam is csupa ötcsillagos értékelést.
Azonban most (3 héttel később) már javában csíráznak a magok és bizony azt már most lehet látni, hogy némelyiknek köze sincs ahhoz a növényhez, aminek adták. Ilyenkor lehet még valamit (eredményesen) kezdeményezni az eladó vagy az Ali felé, vagy immár veszett fejsze nyele a történet? Mondjuk nem vág földhöz az a pár dollár, de azért szégyelljék magukat, irgum-burgum.
-
Dawee
tag
Nem küldtem nekik printscreent aliról, a bankom oldaláról számlakivonatban kikerestem és azt a bizonylatot küldtem el nekik, ahol ott volt forintban amit fizettem meg még pár kérdésre válaszoltam ami volt. Most azt írja reggel 8-kor "vámkezelés befejezve" meg mivel azóta kuss van gondolom jó volt nekik
Pedig azon a banki nyavaján semmi tn nincs
(ja meg nekem eleve nem az a tn van alin mint amivel jön a csomag, szal hiába keresik
) Gondolom mivel büntetőjogi felelősségemben küldtem azt a bizonylatot ezért elfogadták, bár ennyi erővel küldhettem volna másik olcsóbb alis tranzakciót is
De jön mégegy csomagom szintén ugyanígy úgyhogy, ha másodjára is megeszi a rendszer akkor jó ez így
-
janaman01
addikt
Köszi: , egy beindult legalábbis már van valami mozgás
látszik...( van több rendelésem is)..
egyébként ez mit jelent az alin a rendelésem mellett ?
Extend Processing Time
Cancel Order
Days Remaining: [ 10 days 35 minutes ]még tiz napja van rá hogy feladja? és ha aztán se adja fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- HP ProBook 650 G8 Notebook
- PS3 GTA V és MINECRAFT lemezek eladóak
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest