Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:56:47

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63815) ToMy_ válasza diablo1984 (#63814) üzenetére


ToMy_
tag

Járt már úgy valaki, hogy kifejezetten EU-s raktárból rendelt dolgot a szállító - készlethiányra hivatkozással - kínai raktárból akarja küldeni?
BF alkalmából CZ-ből rendeltem egy cuccot (szórakoztató elektronika, 67k HUF értek), rendeléskor még írta a készletet, erre két napja jött egy tracking ID, ami kínainak néz ki, mondjuk még nincs konkrét adat hozzá semelyik tracking site-on, és amikor ráírtam az eladóra, hogy ezt így most hogy, akkor válaszul annyit írt, hogy sorry friend, készlethiány miatt Kínából küldi, vagy kérjek refundot.
A shopban továbbra is mutat készletet a CZ raktárban, és amikor visszaírtam, hogy refund, akkor hirtelen az lett a válasz, hogy EU-ból küldi.
Ilyenkor mi van? Köteles vagyok elfogadni a kínai indulású szállítást? Ha többletköltségem lesz (márpedig lesz, mert azzal biztos játszanak majd a vámosok, plusz még lehet hogy csak januárra ér ide, a CZ-ből jövő meg simán itt lett volna pluszköltség nélkül pár napon belül) akkor a többletköltséget rá tudom valahogy lőcsölni az eladóra?
Vagy tudok ilyen esetben valahogy refundot kérni? Egyelőre nem találtam meg a módját, a rendszer szerint az eladó feladta, ki kell várnom, amíg le nem telik a postázási időszak, aztán utána tudok bármit is tenni.
Szóval most kicsit tanácstalan vagyok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.