Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Csak egy pozitiv tapasztalat. Ket par dollaros cuccrol is kiderult buyer protekson ido utan hogy gagyi hasznalhatatlan. Es egy 20dollaros pedig visszkuldte a posta rosz cim miatt amirol kiderult hogy nem rossz de ok megis visszakuldtek.
Elobb kontaktoltam az eladokkal hoyg ejnye bejnye gagyi a cucc kerek refundot, de min a papgajok nyomtak a copy pastot, hogy varjak turelmesen amig megerkezik. El se olvastak mit irok de igy 100db felkialtojellel sem erdekelte oket hoyg mar megerkezett csak elromlott.
Gondoltam egyet es Évára nyomtam, bar gondoltam az egy robot, hat egy darabig az is, de ha szepen valaszolgatunk a kerdeseire egyszer csak eljutunk egy elo emberhez, aki meglepetesemre oxfordi britt angollal, amazont meghazudtolo udvariasaggal 2 perc alatt mindent visszateritett. Es a visszaforditott csomagra meg intezett nekem a managerevel egy special statuszt hogy igenyelhessem a refundot ugy is hogy a postan van meg a csomag, ami visszafele megy.
A visszameno csomagrol. Nekem tobbszaz csomagbol ketto ment eddig vissza es nyiregyhaza helyett a budapest 62-es postarol fordult vissza. Egyszer sikerult elcsipni masodszor nem. Amit elcsiptek azt 1000forintert hiztak ki megis, ami a visszavisszaforditasi dij
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest