Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Nem intel, de szerintem 30E-böl leginkább csak AMD-t lehet venni
alapnak ezt ajánlanám, nem a csúcs bővíteni sem nagyon lehet de olcsó
Bővebben: link 8-8,5E áfával
2200as sempron BOX 13E
256mb ddr-ram 8-8,5E
szerintem ez egy elég kellemes alternatíva a celeron helyett. -
gLes
őstag
Hmmm...hát sztem akkor várjál még egy kis zsetonra, nem érdemes most elkölteni ezt a kevéskét vmi gagyira, addig rakd be a bankba, hogy kamatozzon

Amúgy nem kell óckodni az AMD-től, minőségben ugyanaz, hogy ha nem jobb
Persze én nem vagyok se Intel se AMD fan, de nekem pl. P4-em van, haveromnak meg AMD-je és mindkettőről látom, hogy melyik mit tud, és egyiknél se látok minőségbeli gondot, ugyanakkor az új AMD-k rendelkeznek egyes kényelmesebbé tevő szolgáltatásokkal, amikkel a P4-ek nem, és még az áruk is kedvezőbb
Szal érdemes megfontolni, hogy Athlon64-et vegyél pl. 
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
30k sztem kevés, hogy egy vadúj gépet faragj a mostaniból (legalább vmi P4, 512 mega DDR, ehhez facca alaplap, a VGA-t sem ártana lecserélned
), szal, ha csak ennyiből akarod megúszni, akkor asszondom nézz körül itt a HARDVER PIAC-on és vegyél valami jót használtan, elég személyes garanciával szvsz. a jó procik, ramok, alaplapok ritkán romlanak el, ha jól bánnak velük 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Padavan firmware
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Persze én nem vagyok se Intel se AMD fan, de nekem pl. P4-em van, haveromnak meg AMD-je és mindkettőről látom, hogy melyik mit tud, és egyiknél se látok minőségbeli gondot, ugyanakkor az új AMD-k rendelkeznek egyes kényelmesebbé tevő szolgáltatásokkal, amikkel a P4-ek nem, és még az áruk is kedvezőbb