Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Én arra gondoltam, hogy egy itx vékonyabb gépnél fontos lehet a kis fogyasztás. Viszont egy m/atx gépnél a 30-40w még pitafüst. Ott teljesen passzívan is le tudod hűteni.
Sokak a hangok miatt próbálják passzívra építeni és minnél kisebbre. Pedig van egy szint ami alatt már iszonyat pénz és idő építkezni.
-
Sanchez638
addikt
-
Sanchez638
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hasonlóan raktam már én is össze gépet. De a vége az lett, hogy vettem egy 1U rackszervert. Ez kint van az előtérbe. Dupla táp, dupla gbit. Lehet bővítgetni mindenféle csoda dologgal. Dupla platina 450w táp. Benne hagyták a pci-e fuji sas raid kártyát is. (Viszonylag modern) Skylake Xeon megy bele, ami meg filléres. Bár nem egy i9-es. Van egy minimál webUI. Üresjárata meg 15-20w körül alakul. Teljesen le szabályozva meg kicsit kevesebb is.
Egyben van és nem is kell hozzá nyúlni. Pár hónapra rá vettem tartalékba még egyet. Asszem 30-40k között volt a vége a rendszereknek per darabja.
Én leszoktam már a mókólásról és építésről. Mindig találunk valami variálni valót. Nekem már inkább kín volt, mint szóhakozás.
-
Sanchez638
addikt
Jó kis projekt.. De ez olyan nyeh kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy szett arctic ventim az 1U rack-be. Viszont a Fujitsu bios-uefi megörül töle és össze vissza vezérli. Pedig a hőfokot tartaná. Gondolom bele kellene nyúlni ide-oda. Viszont ezekhez lófac infó se szokott lenni. Mindenki inkább dell gépekkel mókól.