Hirdetés
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- maross: Fogadalmak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- Kalandor: Szeptember 11: hol voltál, mit csináltál, amikor megtudtad?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az a helyzet, hogy nekem is van egy teljesen jól működő Soundcore Q35 (és egy picit "lerúgottabb" Q30-as), úgyhogy elhessegettem a konzumidióta énemet, és letettem a rendelésről.
-
calei
csendes tag
Nem.
Kicsit drága lett (az EUR árral, én az USD-s árral számolva akartam megvenni, de a kiküldött kuponos e-mailben kérik, hogy az EU-s Store-ból rendeljek).
Illetve nemrég vettem egy Soundcore Space One Pro-t, amivel elégedett vagyok. -
<Adamsky>
nagyúr
-
calei
csendes tag
Tárgytalan a kérdésem. Most kaptam meg.
-
calei
csendes tag
Megkapta már valaki a kupont?
(A feliratkozáskor azt írták, hogy szeptember 3-án küldik ki, de azért kérdezem, mert legutóbb is, a Clip 2 előrendelésekor, nekem kellett jeleznem az ügyfélszolgálatnál, hogy nem kaptam meg és csak ezután küldték el egy válaszüzenetben). -
Piotor
tag
Én csak kérdeztem valamit, erre jöttek a professzorok oktatni, de gyorsan kiderült, hogy a professzorok a szarva között keresték a tőgyét
Részemről ennyi, továbbléptem
Inkább úgy mondanám, hogy passzív-agresszív és intellektuálisan nárcisztikus a viselkedésed.
Nem haragszom rád ezért, nem az én dolgom milyen vagy és miért.
-
Donki Hóte
veterán
-
Piotor
tag
Ja, hogy vicceskedett a kolléga. Egészségére!
-
Donki Hóte
veterán
-
conexke
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhhhhhh...............
Kezdem érteni

Az itt fórumozóknak fogalma sincs arról, hogy mi a különbség egy BE menet és egy KI menet között.
Az őskor ott kezdődik, hogy valaki tudja, hogy a BE menet arra szolgál, hogy az azon érkező jelet az eszköz feldolgozza (fejhallgató esetében megszólaltassa a BE meneten érkező hangot
).A KI menet meg arra szolgál, hogy az eszköz másik eszköznek adja tovább a jelet (fejhallgató esetében nem tudok erre példát mondani, még nem láttam olyan fejhallgatót, amin értelmes okból KI menet lett volna).
Szóval kéretik azokat példákat, okosságokat mellőzni, amelyekben arról van szó, hogy egy fejhallgató a BEmenetén érkező jellel mit csinál, kérem, hogy azt mondjátok meg, hogy minek erre a fejhallgatóra KImenet (amelyen, a nevének megfelelően, kifelé ad jelet)

akkor ne offolj irjá rá a cikk irójára hogy javitsa a cikket és mindenki boldogabban éli az életélt tovább
-
Donki Hóte
veterán
A Jack csatlakozó az alábbiakra szolgál:Lemerült akkumulátor esetén (Passzív mód): Ha a fejhallgató lemerül, és nincs lehetőséged feltölteni, a mellékelt Jack kábellel továbbra is hallgathatsz zenét. Ilyenkor a fejhallgató passzív módban működik, vagyis nem fogyaszt áramot (igaz, az aktív zajszűrés (ANC) és a beépített erősítő ilyenkor nem működik).
Késleltetésmentes használat (Zero Latency): Bár a Bluetooth nagyon gyors, a vezeték nélküli kapcsolatoknál minimális hangkésés (latency) előfordulhat. Ha játékra (gaming) vagy videóvágásra használod a fejhallgatót, a vezetékes kapcsolat garantálja, hogy a kép és a hang tökéletesen egyszerre legyen.
Hi-Res Audio (Nagy felbontású hang): Vezetékes módban a fejhallgató képes fogadni a tömörítetlen, veszteségmentes hangfájlokat is. Ha minőségi DAC-ra (hangkártyára) vagy Hi-Fi lejátszóra kötöd, tisztább és részletgazdagabb hangzást kapsz, mint Bluetooth-on keresztül.
Kompatibilitás régebbi eszközökkel: Rengeteg olyan eszköz van, ami nem rendelkezik Bluetooth-szal, de van rajta Jack kimenet. Ilyenek például a régebbi iPodok, MP3 lejátszók, asztali számítógépek, játékkonzolok (pl. Xbox/PlayStation kontrollerek, Nintendo Switch) vagy a repülőgépek szórakoztató rendszerei.
hasznaljatok mar google-t ha valamit nem tudtok de tenyleg nem az öskorba lakunk utana lehet nézni mindennek
SZIVESEN !
ÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhhhhhh...............
Kezdem érteni

Az itt fórumozóknak fogalma sincs arról, hogy mi a különbség egy BE menet és egy KI menet között.
Az őskor ott kezdődik, hogy valaki tudja, hogy a BE menet arra szolgál, hogy az azon érkező jelet az eszköz feldolgozza (fejhallgató esetében megszólaltassa a BE meneten érkező hangot
).A KI menet meg arra szolgál, hogy az eszköz másik eszköznek adja tovább a jelet (fejhallgató esetében nem tudok erre példát mondani, még nem láttam olyan fejhallgatót, amin értelmes okból KI menet lett volna).
Szóval kéretik azokat példákat, okosságokat mellőzni, amelyekben arról van szó, hogy egy fejhallgató a BEmenetén érkező jellel mit csinál, kérem, hogy azt mondjátok meg, hogy minek erre a fejhallgatóra KImenet (amelyen, a nevének megfelelően, kifelé ad jelet)

-
Piotor
tag
Viszont így fura, hogy nem tudod miért van jack a fejhallgatókon.
Az egyik oka a sok közül, hogy megfelelő átalakítóval rá tudd kötni a sajátodat.Ne haragudj, de ebből egy szót sem értek
Tehát ha veszek egy ilyen EarFun Wave Pro X fejhallgatót, akkor ennek a jack kimenetére (megfelelő átalakítóval, persze
) rá tudom kötni a saját fejhallgatómat
De miért akarnék erre a fejhallgatóra rákötni még pluszban egy másik fejhallgatót
Az előttem válaszoló már leírta, én csak rá kötöttem arra.
-
conexke
aktív tag
A Jack csatlakozó az alábbiakra szolgál:Lemerült akkumulátor esetén (Passzív mód): Ha a fejhallgató lemerül, és nincs lehetőséged feltölteni, a mellékelt Jack kábellel továbbra is hallgathatsz zenét. Ilyenkor a fejhallgató passzív módban működik, vagyis nem fogyaszt áramot (igaz, az aktív zajszűrés (ANC) és a beépített erősítő ilyenkor nem működik).
Késleltetésmentes használat (Zero Latency): Bár a Bluetooth nagyon gyors, a vezeték nélküli kapcsolatoknál minimális hangkésés (latency) előfordulhat. Ha játékra (gaming) vagy videóvágásra használod a fejhallgatót, a vezetékes kapcsolat garantálja, hogy a kép és a hang tökéletesen egyszerre legyen.
Hi-Res Audio (Nagy felbontású hang): Vezetékes módban a fejhallgató képes fogadni a tömörítetlen, veszteségmentes hangfájlokat is. Ha minőségi DAC-ra (hangkártyára) vagy Hi-Fi lejátszóra kötöd, tisztább és részletgazdagabb hangzást kapsz, mint Bluetooth-on keresztül.
Kompatibilitás régebbi eszközökkel: Rengeteg olyan eszköz van, ami nem rendelkezik Bluetooth-szal, de van rajta Jack kimenet. Ilyenek például a régebbi iPodok, MP3 lejátszók, asztali számítógépek, játékkonzolok (pl. Xbox/PlayStation kontrollerek, Nintendo Switch) vagy a repülőgépek szórakoztató rendszerei.
hasznaljatok mar google-t ha valamit nem tudtok de tenyleg nem az öskorba lakunk utana lehet nézni mindennek
SZIVESEN !
-
Donki Hóte
veterán
Viszont így fura, hogy nem tudod miért van jack a fejhallgatókon.
Az egyik oka a sok közül, hogy megfelelő átalakítóval rá tudd kötni a sajátodat.Ne haragudj, de ebből egy szót sem értek
Tehát ha veszek egy ilyen EarFun Wave Pro X fejhallgatót, akkor ennek a jack kimenetére (megfelelő átalakítóval, persze
) rá tudom kötni a saját fejhallgatómat
De miért akarnék erre a fejhallgatóra rákötni még pluszban egy másik fejhallgatót
-
Piotor
tag
Mit jelent a "szoktál"?
Évente 2-4 alkalommal repülök, ez már "szoktál"?
De hogyan jön ez ide
Akkor szoktál. Viszont így fura, hogy nem tudod miért van jack a fejhallgatókon.
Az egyik oka a sok közül, hogy megfelelő átalakítóval rá tudd kötni a sajátodat. Sennheiser pl. a Momentumhoz mellékel is ilyet. -
<Adamsky>
nagyúr
Mit jelent a "szoktál"?
Évente 2-4 alkalommal repülök, ez már "szoktál"?
De hogyan jön ez ide
"De hogyan jön ez ide" – feltételezem úgy, hogy a repülő hangrendszeréhez jack-en keresztül lehet csatlakozni. Legalábbis jó régen, mikor én utoljára repülőn ültem, ez volt a helyzet. Más kérdés, hogy ma már gombokért van jack → bt. transmitter, szóval csak emiatt nem venném ezt a fejhallgatót.
Az is izgalmas kérdés, hogy analóg módban vajon működik-e a DSP (van-e cust. eq.)? -
Donki Hóte
veterán
-
Piotor
tag
Nem csak Bluetooth-on (6.0) tud kommunikálni, hanem van rajta 3,5 mm-es jack kimenet is,
Egy fejhallgatóra minek jack kimenet?
Másik fejhallgatót is lehet hozzá csatlakoztatni? Vagy hogyan kell ezt érteni
Szoktál repülőn ülni?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Donki Hóte
veterán
Nem csak Bluetooth-on (6.0) tud kommunikálni, hanem van rajta 3,5 mm-es jack kimenet is,
Egy fejhallgatóra minek jack kimenet?
Másik fejhallgatót is lehet hozzá csatlakoztatni? Vagy hogyan kell ezt érteni
-
Piotor
tag
-
conexke
aktív tag
-
Piotor
tag
Szerencsére Horvátországba lehet global dolláros szállítást kérni. Még jó, hogy megyek szeptemberben. 😏
-
janeszgol
félisten
"A dolláros ár mindig netto." – ez sok helyen tényleg így van, de az Earfün-nél nem. Sokáig arra sem figyeltek, hogy az EU-ból ne lehessen dollárban fizetni (vagyis, hogy a Global oldalon vásárolj).
Egyébként ha megnézed az EarFun Air Pro 4+ fülest, akkor 99 Eur / 99 USD áron fut. Teljes náluk a kavar. Szükségtelen benne logikát keresni.Ó, köszi a kiigazítást.
-
kbyte1024
veterán
"A dolláros ár mindig netto." – ez sok helyen tényleg így van, de az Earfün-nél nem. Sokáig arra sem figyeltek, hogy az EU-ból ne lehessen dollárban fizetni (vagyis, hogy a Global oldalon vásárolj).
Egyébként ha megnézed az EarFun Air Pro 4+ fülest, akkor 99 Eur / 99 USD áron fut. Teljes náluk a kavar. Szükségtelen benne logikát keresni.Ez így van
-
conexke
aktív tag
Egyébként ha megnézed az EarFun Air Pro 4+ fülest, akkor 99 Eur / 99 USD áron fut. Teljes náluk a kavar. Szükségtelen benne logikát keresni.magyar oldalon is elo lehet rá regizni ? vagy csak a globálra van az akcio ?
-
<Adamsky>
nagyúr
Egyébként ha megnézed az EarFun Air Pro 4+ fülest, akkor 99 Eur / 99 USD áron fut. Teljes náluk a kavar. Szükségtelen benne logikát keresni. -
janeszgol
félisten
Van egy kis gond a hírrel, ill. a link-el.
Ugyanis 100 $ alatti áron – egész pontosan 129,99 $ helyett, 97,49 $ -ért – ezt senki sem fogja tudni megvenni Magyarországon, mert az európai ár 149,99 €, ami 112,49 € lesz early bird-ben.
Izgalmas kérdés, hogy az Earfün-nél hogyan jött ki ez a matek?
Ugyanis most (aug. 22-én) 97,49 $ = ~83,41 €
Szóval vagy az Earfün-ös lányoknak kellene szólni, hogy ez nem fair (29 € -val, ~10e Ft-al drágábban adni Európának, ill. a magyaroknak) vagy módosítani kellene a cikket.
A dolláros ár mindig netto. Az az eurós, amit írtál meg brutto ár már.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ugyanis 100 $ alatti áron – egész pontosan 129,99 $ helyett, 97,49 $ -ért – ezt senki sem fogja tudni megvenni Magyarországon, mert az európai ár 149,99 €, ami 112,49 € lesz early bird-ben.
Szóval vagy az Earfün-ös lányoknak kellene szólni, hogy ez nem fair (29 € -val, ~10e Ft-al drágábban adni Európának, ill. a magyaroknak) vagy módosítani kellene a cikket.
Jogos, minjárt módosítom. (A kulcs a vámköltség lesz)
-
<Adamsky>
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Linux támogatása megvágható, de van amit az Intel sem hagy odaveszni
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Whisky topik
- maross: Fogadalmak
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...

Az egyik oka a sok közül, hogy megfelelő átalakítóval rá tudd kötni a sajátodat.