Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24021) Lacuss20


Lacuss20
senior tag

Igen elnézést kérek, módosítom a vélemény nyilvánításom formáját. Nos.
Én csak azt nem szeretem, ha valaki valamit túl drámáz.
Én puska 28-9 +cső+gumi+o gyűrű és csapágyazás 40 ből kihoztam ezt apuskát linkelem majd, hogy milyen távot tud oldalszélben.
Nem ebből élek és nem is keresek rajta. Ismétlem 40 ezer forint. Még egy módosítás várat magára, amitől plusz pontosságot remélek, kb 2000ft lesz.
Meg kell nézni mennyiért teszik fel a csoda tuningokat softairre. 100 alatt kb nincs.
Csak az aránytalanságot nem szeretem.
Másrészt, itt lesz a videóm ma este, igazolni, hogy a dobozból kivett AK-m meglövi a 85m, 90-ig elmegy, mindössze egy kicsit módosított lenyomóval, 520-30 fps el (0.20-ra átszámolva).
Aki pedig azt hiszi, hogy a videómon valamiféle csalás stb látható vagy ilyet sejt, bele se nézzen! :R

Nos igen hallottam az egyik szervezőtől a körülményekről és állítólag tényleg igaz amit felettébb írtak. Saját magamból ki indulva nincs benne lehetetlen. Rengeteg munka és kísérletezés van a BST féle sniperek mögött.
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ami elérhető 40-45 ezerből azért kár kidobni az ablakon 100-120 at.
Illetve be kellene fejezni,az ilyen és hasonló marhaságok hangoztatását, hogy egy jó tuning 120 ezer ezalatt nincs sniper.
Másrészt, igen el lövök 90m-en túl, látszik is majd a videón. Amikor berogyaszt az öcsém, akkor hall valamennyit a fegyver hangjából és már be is csapódik vagy elmegy mellette a BB. ( Itt számít az fps becsapódási időben )
Hozzáteszem a szél eléggé látványos módon csapja a BB-t minden felé örvénylett..
Ez már egyfajta presztízs, verseny részemről önmagammal szemben is. Mennyit tudok még kihozni ebből a csóri puskából 120k tuning nélkül. :U
Viszont végig kell gondolni a sniper hol fog játszani? Erdő, dzsumbuj, stb. épületes pályák... szinte sose kell 90m-re lőnie. :K

Az Ak-ról annyit ami a viden lesz látható, hogy mindig is ez volt nekem, összesen 2 db. Anno mit kapott? Kék madbull, ugyanez a módosított lenyomó. A dugattyútól, tűzkapcsolótól stb nem fog messzibbre lőni, max jobb lesz a tömítettsége stb. A hopup és a lenyomó a szív és a lélek. A tüdő mellette a lényeg, mindig kb ugyanazt a paramétert adja ennyi. Nem vagyok se nagy szerelő se mágus, kínlódtam vele 1-2 évet, 2 puskán át, hogy jó legyen az M24 és az Ak74su is. Saját pénztárcám kárára, no ebbe nem megyek bele emberektől tudom, nem mindenki csinálta így ezt. Az első Su74 tulajjal mai napig beszélek, ledaráltatta a fogaskerekeket.... oké csere+dugattyún fog csere, minden egyéb maradt továbbra is 80m.
Szívesen folytatok bárkivel építő jellegű vitát ezen témában.
:R :R :R :R

Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.