Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11042) sptkyle válasza szbalogh (#11035) üzenetére


sptkyle
senior tag

Jó, hát speed-reload videó sztem szinte mindenhez van :P
Nem szívesen ajánlgatok, mert szerintem ilyen helyzetre nincs 100%-os megoldás.
Alapszabályok vannak amire érdemes figyelni. pl első fegyvernek snipert NE. Ezt millió helyen leírják, legtöbb helyen azt is, hogy miért ne. AEG-el kezdj. Lehetőleg valami nem tul drága fegyverrel, hogy ha mégsem jön be a dolog pár játék után, akkor ne az legyen, hogy elszórtál 100k-t feleslegesen. Viszont másik szabály, hogy tul olcsó fegyvert sem szabad venni. Van sok helyen (pl Va**ra, Tesz****..stb), ahol airsoftnak csúfolt valamiket árulnak nagyon olcsón.(10k körül, vagy esetleg az alatt) Ezek vagy springes (felhuzos), vagy nagyon gyenge AEG-ek.. mindenesetre játékon használhatatlanok. Érdemes őket kerülni.
Általánosságban (mint ahogy fentebb is írtam) elmondható, hogy magyar AS boltok drágák. Így nem is ajánlanék ilyet. Vagy külföldi shoppokban érdemes nézelődni (pl.: ebairsoft, airsoftpanda, rsov, taivangun...stbstb) , vagy használtan érdemes fegyvert vásárolni.
Ez utóbbi esetben jo ötlet, ha veled tart, (akár már az érdeklődéstől kezdve) egy AS témában járatosabb valaki, aki segít, mert elég könnyen lehet rossz bizniszt kötni.
Fegyvertípusok.. hát..
AK. Jo sokféle van belőle, és ár/érték arányban többségében jok. Első fegyvernek ezt szokták ajánlani. Sok gyártó foglalkozik AK-val, és sokféle altípus is létezik.Sok alkatrész is kapható hozzá. Neked talán ami jo lehet mondjuk a CYMA. (abból meg hogy melyik tipusok, azt majd itt a szakik elmondják... én rühellem az AK-kat :D)
G36-ot sem írnám le.Megvannak a tipushibái, de én pl ennek ellenére szeretem. Több gyártó is foglalkozik vele. Neked ami lényeges, JG, esetleg ha jo áron van, akkor CA, SRC. (a többi vagy drága első fegyvernek, vagy gagyi.. ha kihagytam márkát, szoljatok)
M4 típusok... hát vegyes véleményem van róluk. JG-hez nem volt még szerencsém, nem tudom milyen lehet. Boyi az belülről elég gány.(cserébe viszont a külseje fém.. ezért lett eladható :D)
MP5-ök (sokféle van) amit még ajánlani lehet. Jo sok van belőle, alkatrészből nincs hiány.
JG-t láttam belőle, azzal nem volt baj. Asszem a G&G volt a másik, az hulladék volt. (multkor mintha ezt kevertem volna valami másik márkával...) De van itt MP5 tulaj.. majd ő osztja az észt.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. (ha valaki mást gondol, majd hozzáteszi. Meg lehet sokmindent ki is hagytam.. késő van már.)
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy olyan fegyvert válassz (lehetőleg ezen típusok közül elsőre), ami neked tetszik. Sokkal nagyobb élmény olyan fegyverrel játszani, ami tetszik, mint olyannal, ami abszolut nem, és idegennek érzed magadtól. (ez személyes tapasztalat)

szerk.: látom jol bekéstem a reakcióval.... lassan gépelek :DDD

szer2.: @rainmen: "Sokan nyűglődnek mostanság a hirtelen vett, jónak mondott G36 eladásával, mert kiderült, hogy nem is az gyártja, akinek mondták."
Ez csak a Va**rán fordul elő, mert egy kedves eladó "becsapja" a vásárlóit, és egy teljesen más gyártó termékét árulja JG-ként. Konkrétan hazugságot állít. ;)

[ Szerkesztve ]

"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.