Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

Én csak egyszer voltam olaszban, de egyáltalán nem ízlett ott semmi. Se a vékony kis sonka szeletkék, sem a tésztáik. Mondtam is, hogy b+ mennyi sonka szeletet kéne összefogni, hogy egy normális szelet legyen belőle... bunkó turista :) Félpanzió.
    Plussz puccos kis étterem volt Sorrentóban, mindenféle tészta étellel. Valami sajttal töltött pennét rendeltem, asszony is tészta ételt. Hááát... Én nem tudom elfogult vagyok-e, de a saját sajtos tésztám 100x jobb ízű. Ők direkt ilyen ízmentesen föznek? Az angol konyha se jó, de szerintem az olasz se. Londonban ettem még ilyen ízetlen ételeket.
    Caprin ettem egy lasagnet, de az se volt az igazi. Szerintem a mi konyhánk sokkal ízletesebb. Egy pizza volt még Nápolyban... na az se.
    A táj az szép, Amalfi, Sorrento, Nápoly, Róma, de az ételeiktől nem vagyok elájulva. Nekem a bosnyák hús ételek sokkal jobban ízlenek.

Nálam a bolognai is a szokásos füstölt húsos szalonna alap, sok vörös+lila hagymával, +fokhagyma. Aztán darált hús, répa, oregánó, majoranna, bazsalikom, passzírozott paradicsom, meg püré.

Új hozzászólás Aktív témák