Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Minden ilyen cikk gyakorlatilag egy termékajánló."
Nem. Abszolút fogalomzavarban vagy. Minden olyan cikk egy hír az IT világ újdonságairól, és nem több. Ha valamit személyesen is ajánlok, akkor azt egyértelműen a tudtodra fogom adni mind a hírben, mind pedig a fórumban.

"Annyira réteg, amennyire az adattárolás az."
A NAS-ok, sok TB-os SSD-k, többeszközös, hűtőtt merevlemezházak, hordozható M.2 SSD-k, meg TB-os kapacitású pendrive-ok és memóriakártyák korában nem.
Nekem is van 12+ TB-nyi motyóm, és az égvilágon semmi szükségem 5,25 hüvelykes rackre. Egy négyeszközös Synology NAS jöhetne. Szóval nem, annál sokkal rétegebb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol ajánlgattam? Linket kérek.
Kapni nem fogok, mert nem ajánlgattam, csak ott is arra reagáltam, hogy szokás szerint nincsenek a helyükön kezelve a dolgok. Ahogy most sem.
Ahhoz nem kell két diploma, hogy rájöjj, a jó szellőzéshez hely is kell. Vagy ordító hűtés. Persze az olyan hardverek sem ártanak, amik nem akarnak alapból sem megfőni, és akkor a hűtés is lehet halk. Olyan Mini-ITX-es gépem van nyolcmagos procival, dedikált GPU-val és négy SSD-vel, amit simán tudok úgy is hajtani, hogy a világító power LED-ről tudom csak, hogy be van kapcsolva, és nem akar elszublimálni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ha már valamilyen rejtély miatt elfeljtették az 5.25"-et"
A "rejtély", hogy a konzumer felhasználók 95 százaléka semmiféle 5,25 hüvelykes eszközt nem használ, alsóhangon vagy 10 éve.
"inkább nyomják össze a maradék alkatrészeket amennyire csak lehet"
Hogy egyszerre főjön meg az összes, de legalább szerelni is horror legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi