Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Hát az bizti hogy a Ventik is fogyasztanak de nem olyan egetverően sokat!Inkább attól függ milyen proci és vidkari van a gépben!Mert ha vmi P4 és vmi újgenerációs vidkari szörny akkor min 400W elkél a márkásabb fajtából(Enermax,Chieftech...)Nálam 1DVD író,2db winyó,előlapi panel,3venti,neon...világítos IDE kábelek és egy ATHLON XP 3200+,Radeon 9550en mellé egy 350es Cieftech tápom van...és simán elbírja a cuccost!Tehát egy márkás 350-es szerintem elég elég...
-
Tom5
addikt
[link]
Katt ide!Itt konkrétan leírják hogy mizu van a házban!!!Amúgy igen!Első venti adott!Fordulatszám szabályzóval!!!Oldallapi is adott!Hátul 2db hely van,oda venni kell...nekem egy db AEROCCOL venti van hátul is ami kifelé viszi a cugot!Szerintem egy bőven elég!Felső részben nincshely ventinek...
Ja...linkbnen katt a ház nevére...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Hát egen...a por...Én kéthetente takarítom a picikét(Rakéta porszívó fújó üzemmódba,az mindent kivisz)mert eléggé porosodik!Dehát valamit valamiért!Hűtés szempontjából ennél jobb ház nemkell(szerintem),ebben a házban nemfog egyalkatrészed sem túlmalegedni!Azt garantálom!Gratula a jövendőbeli Aerocool ház tulajnak!!!

-
Tom5
addikt
[link]
Katt ide...
Lehet nem vetekszik egy moddingbolt kínálatával,de alap modding cuccok vannak és igen olcsón!!!(Ez itt nem a reklám, helye)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
válasz
szabee pee
üzenetére
+1 Szavazat az Aerocool-nak...szerintem egy tuti ház!Hűtés szempontjából sem fogsz csalódni benne!Az első ventit potival lelehet szabályozni ha esetleg hangos,és ha telepakolod halk ventikkel(Aerocool ventik vannak az én gépemben és szinte semmi hanglyuk)akkor nagyon jó hűtést kapsz!Nálam 8-10 fokot számít a régi házamhoz képest!Pl:a Seagate vinyómat 25-30-fok között tartja!!!Még hűtés nélkül a régi házamban felment 45fok fölé is a winyó!Chieftech ház is bizti jó!Én nemismerem!Külsőre nemigazán jön be,nekem!Bár ízlések és pofonok!A tápjuk viszont Király!!!A választás a tied,de ha Az Aerocool topicban megkérdezed milyen házat vegyél...szerintem nemkell meglepődni az adott tippeken

UI:a Mistralban,legalábbis itt Fehérváron,igenis vannak jó modding cuccok!!!!!
-
Tom5
addikt
Nekem nincs rázkódási problémám!De ha rájöttök mi okozza osszátok meg velem is!!!

-
Tom5
addikt
Miért küldte el a hozzászólásom többször...

-
Tom5
addikt
válasz
Freeman42
üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem...
-
Tom5
addikt
válasz
Freeman42
üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem...
-
Tom5
addikt
válasz
Freeman42
üzenetére
-
Tom5
addikt
-
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hehe...Ez így igaz!

Pedig vannak szép ventirácsok!Demég nemszántam rá magam egy újra...igazából nincs gondom vele!Rács nélkül meg nemtetszik a téma....
-
Tom5
addikt
Érdekes ez a T3 as ventirács....miért pont T3

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aha...lehet kapni ventirácsokat amik több levegőt engednek!ÉN megvok elégedve így...Oldallapi venti nálam 5V-on megy!Kedden jön az új procim!Egy mobil proci!Ezzel a házzal + a procihűtőmmel bizti jól lehet majd húzni!!!Várom már nagyon

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon szééép!!!

Gratula hozzá!!!
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hááát...kinek mi a hangos!Ha le van szabályozva szerintem nem zavaró...

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ohhh....köszönöm szépen....

Itt egy kép szemből!
[link]
Annyi most a különbség,hogy egy memkártya olvasó van még bent és lefestettem(festettük egyik haverommal)a kisflopit,Mobile Racket és a kártyaolvasót ezüst színűre!!
Így passzol és tökjól néz ki!!!
Majd csinálok új képeket akkor felrakom azokat is... -
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A fekete is szép!Haverom pont ma vett olyat!

A képek még akkor készültek mikor a régi kábelezés volt!
Jelenleg világító ATA kábelek vannek és egy neon is van bent!
Majd arról is linkelek képet! -
Tom5
addikt
Sziasztok!
ÉN is boldog tulajdonosa vok egy AEROCOOL AEROENGINE JR nak!Ezüst színü a ''picike''...Eleinte nemteccet...az ajtó miatt gondoltam macerásnak!De aztán az egyik haveromnál élőben igencsak meggyőzött!Szellőzés szempontjából szerintem kiváló,és az előlapi ventit is lelehet szabályozni és nem is hangos így!Belül tágas...szóval semmi gondom vele!!!Nagyon rulez kis ház....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csigger kollegának szántam... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)