Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Vigyázni kell rá és akkor nem törik le

Az enyémnek sincs semmi baja. -
Ramius
őstag
Nahát újraéledt a topic

-
Ramius
őstag
rejtett up
úgy látom csak én vagyok megelégedve ezzel a házzal

-
Ramius
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
pl: [link]
de nyilván nem csak itt kapsz -
Ramius
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
Lehet kapni porszűrőt venti elé. Vagy készíts házilag.
-
Ramius
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
már hogyne lenne megoldás. takarítani kell

-
Ramius
őstag
ugyanmár ennyi off még belefér

-
Ramius
őstag
Aerocool Aeroengine Jr offtopic

-
Ramius
őstag
válasz
Vindicator
üzenetére
12 az a 14 cm...
-
Ramius
őstag
Juteszembe...ez a wd40 nem csinál kárt a festésben vagy a gomb belesjében? Mert ha a legkisebb esély is van rá akkor hagyom a fenébe.
-
Ramius
őstag
Na...
Ma lefagyott a vindóz úgy mint még soha
Nyomom a resetet, jön a fekete képernyő...és marad is. Nézek bután, hogy milett, aztán rájöttem, hogy beragadt a reset gomb a vastag festék réteg miatt, ez a szerencsétlen gép meg csak indítgatta magát újra 
A gomb azóta is bentvan, ki kellett kötnöm, hogy elinduljon a gép. -
Ramius
őstag
A mistral árlistában a leértékelt termékeknél láttam egyet 6k körül, de itt a PH-n is volt.
-
Ramius
őstag
Csak szólok...az enyém nem eladó

-
Ramius
őstag
UP
csak úgy... -
Ramius
őstag
Kipusztult ez a topic.
-
Ramius
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Ez is egy szempont, de én elmondhatom, hogy másnak nincs ilyen háza mint nekem
Van akinek nem szempont, hogy miben van a gépe, az se érdekli ha egy pókhálós ütött-kopott házban van a cucca. Hát ez nem én vagyok.
A gépem meg majd lesz jobb is, és akkor lesz ám az igazi, mikor jó is meg szép is lesz egyszerre
-
Ramius
őstag
Hát ittvolnék, türelmetlen banda
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: [link] 
Egy kis körítés: A gép távirányítóval indul (a hagyományos power gomb mellett), van benne riasztó, ami úgy működik, hogy ha be van kapcsolva akkor a rezgéseket érzékeli. Tehát ha rácsapok a házra akkor először egy rövidet csipog, a másoik csapásnál már folyamatosan vinnyog
Nem tudom mennyire lehet majd a képeken látni, de az első -ajtón lévő- képen a lámpák helyén 1-1 led van elhelyezve, ami sárgát villog a riasztó ki-be kapcsolásakor. A sok ventit mind kiberhelték, és raktak bele 3 extra halk 12 centiset, és így szinte zajtalanul működik 
-
Ramius
őstag
Mindenkinek jó éjt tisztelt fórumtársak, a következő hozzászólásom itt tele lesz képlinkekkel

-
Ramius
őstag
Helyesbítek: hétfőn lesz itt...
Telefonálnak, hogy holnap mehetek, aztán meg mégse...
-
Ramius
őstag
Na, holnap este már újra itt lesz mellettem a kis jr

-
Ramius
őstag
Hoppá, telefonáltak, hogy készen van

Már csak el kéne menni érte... -
Ramius
őstag
Már csak 5 nap...
(hű de bulvárosan hangzik
) -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
Nekem egy matricám sincs. Én nyertem

-
Ramius
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nade milyen a tááááp?

-
Ramius
őstag
válasz
jakewyler
üzenetére
Ha az egész előlapt lepattintod a házról utána könnyen hozzáférsz. A turbinát tartóstól ki lehet pattintani a helyéről, aztán egy drótdarabbal szépen ki lehet lökni/húzni a rácsot. Magát a turbinát meg egy fehér szinű műanyag gyűrű tartja, amit késsel lehet lefeszíteni óvatosan, hogy ne törjön el.

-
Ramius
őstag
Mint már említettem, az enyémmel nem csak az volt a gond, hogy nyolcasokat írt le. Azt már épp kezdtem megszokni
Viszont volt olyan, hogy el sem indult, vagy ha igen akkor zörgött. Nade tegnap leadtam a gépemet két hozzáértő embernek akik 3 hét alatt úgy általakítják nekem, hogy szerintem nem fogok ráismerni 
-
Ramius
őstag
Buék topiclakók

-
Ramius
őstag
Nekem még sose csinálta.
-
Ramius
őstag
Kicsit off ide, de vettem egy meteor ledet

(aki nemtudná miről van szó: [link] )
Most épp azon agyalok, hogy a működési elvére rájöjjek, mert van rajta egy gomb, semmi több, ami elvileg a funkciók közt váltana vagy épp azon tartaná ahol megnyomom
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest