Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ahogyan a másodikat is, lásd 59 perc. :))

Ó láttam én a végjátékot kb. akkor vettem észre a posztot. Nagyjából ott csatlakoztam be a blog post #2-be amikor a kolléga ráeresztette a fórumtárs értékeléseire az ai-t és kiemelezte szépen, hogy lehetett számítani a pofonra és akkor a pószter besértődöt, beszólt neki hsz.-ben, majd nem sokkal később eltűnt a bejegyzés. Sajnos erről nincs mentésem, de az első bejegyzést lementettem "nyomtatott" fájlba. Úgy néz ki, hogy OP nem bírja az olyan véleményeket amik nem egyeznek az övével.
    Az előző bejegyzés alatt kérdeztem én is amire jött egy olyan válasz ami alapján szerintem rendesen félreértette az enyémet OP, szóval sértődötten valamit válaszolt, de nem a kérdésemre és az arra írt válaszom* már nem ment fel a szerverre, akkor szépen csináltam egy "mentést" későbbre még jó lesz alapon és hát oda feltöltöttem a képet, választ remélve, de engem átugrott/ignorált és lesújtott másra.
    (ez most kicsit kinte-kunta hsz lett, mert közben itt-ott megtoldottam, átszerkesztettem)
    *beszúrom ide is, hátha eredeti blog post OP idetéved és meglátja és talán még válaszol is

Új hozzászólás Aktív témák