Hirdetés

2022. január 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DaemonX


DaemonX
tag

Üdv! Nem találtam rá opciót, hogy felvegyem a kapcsolatot az adminokkal/moderátorokkal.

Szeretném, hogyha le lenne rólam véve KincsenAti felhasználó jelentése/jelentései. Alaptalan oknál fogva jelentett fel egy monitor kapcsán, amit eladtam neki (LG 34GN850-B), ráadásul úgy, hogy előtte még csak fel se hívott volna, hogy egyeztessen velem a félreértéseket illetően.

Emellett rágalmazott többszörösen, és további feljelentésekkel (beleértve rendőrségivel) fenyegetőzik (legutóbb telefonhívásban) ANNAK ELLENÉRE, hogy a végtelenül támadó stílusa dacára felajánlottam neki, hogy visszakapja a vételárát, ha elhozza a monitort ide, vagy ha visszaküldi a monitort GLS-sel, és meggyőződtem a termék épségéről (aztán utána utalnék neki).

Ő ragaszkodik ahhoz (a végtelen támadó és becsületsértő stílusa után), hogy én utaljak neki előre. Szerintem teljességgel érthető, ha nem fogok 250 ezer forintot elutalni egy olyan tagnak, akinek csak 11 értékelése van és közvetlenül ezelőtt nyomdafestéket nem tűrő stílust engedett meg magának (ugyanis az elég jelzésértékű tud lenni).

Hardveraprós moderátor/admin ellenőrizheti a teljes beszélgetésünket.

[ Szerkesztve ]

(#2) DaemonX válasza DaemonX (#1) üzenetére


DaemonX
tag

Na, azóta telefonáltam az illetővel. Azt mondta, ír az adminoknak, hogy vegyék le a jelentést rólam, meg hogy talán mégis kell neki a monitor és hogy holnap egyeztetünk.

[ Szerkesztve ]

(#3) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

Legközelebb a jelentés funkciót használd új topik nyitása helyett!
Ezt zárom.

Eladó garanciális Polar Ignite okosóra - https://hardverapro.hu/apro/elado_garancialis_polar_ignite_okosora/friss.html

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.