Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8037) Rebekacska


Rebekacska
tag

Kedves Topikgazda pls help!

Roviden a tenyek: "Csak az az adat van biztonságban, ami két helyen a gépen kívül is megtalálható hibátlan állapotban! " minden stimmel csak a gepekre nem lett lementve az adat,csak reszben XD

Adott ket db, keveset hasznalt WD passport, 1TB-os usb 3.0 (kulsos) merevlemez.
A vasarlas kozott kb. 1 ev kulonbseg lehet. Mindketto egyszerre ment nyugdijba. Hogyan lehetseges ez? Egy ideje nem hasznaltam oket, majd kivettem az eltero helyen tarolt fiokokbol, es ez lett az eredmeny.
Tunetek: Egyik (nevezzuk idosebb feketenek wdbacx0010bbk-00) normal hangon felporog, bejon lassan az ikonja, de ha rakattintok, lefagy a gep tole amig ki nem huzom. (notin,desktopon probaltam) Talaltam egy linux live verziot, gondoltam megprobalom. Itt picivel jobb a helyzet, latom a letrehozott mappakat, am amint masolni szeretnem es rakattintok a fotoimra, rogton lefagy a linux.
A masik darab (nevezzuk fiatalabb kek halalnak) felporog (hangosabban fekete tarsanal), de a hangja hasonlit ahhoz, amikor egy rossz cd-t teszunk be ami felporgeti a lejatszot, de abbol a felporgetett allapotbol nem bir kijonni.

Mit tegyek? HD tune vagy HD sentinel? Hilti furo?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.