Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7551) laci06


laci06
senior tag

Sziasztok!

Lehetséges, hogy csináltam egy baromságot.:)
Az egyik particiómat titkosítani szerettem volna. A titkosítást fájlszintűre szerettem volna megoldani az Exlade Crypting Disk-el. Mivel 3 óra lett volna, ezért éjszakára hagytam a gépet bekapcsolva, és abban a reményben feküdtem le, hogy reggelre minden oké lesz.
Tévedtem sajnos. Nekem úgy tűnik, hogy volt a titkosítás közben egy restart, mivel reggel be kellett újra jelentkeznem a WIN-be a jelszómmal, illetve az ikonok is teljesen át voltak rendezve, vagyis valami biztosan félrement. A partició nem rendszerpartició volt, csak adatok voltak rajta, most is arról a gépről vagyok.

Viszont elérni a sajátgépbe a particiót nem tudom, az Exlade nem jelöli a particiót titkosítottnak (de a fájlrendszerét nem látja, ami fura, mivel ha titkosított akkor is azt ki kellene írnia még), de kér hozzá jelszót, amit beírva elérési hibát ír ki (nem használtam hozzáférési kulcsot, csak egy nagyon egyszerű jelszót, mivel csak ki akartam próbálni, hogy mi a fene fog történni, vagyis én biztosan nem adtam meg kulcsot, és az exlade sem mondta nekem, hogy figyeljek oda, és mentsek valamit). A "Disk Management" viszont úgy jelöli, hogy a fájlrendszer az RAW.

Mit próbáljak meg tenni? Most az R-Studio network scanneli éppen, mivel alapból az sem tud mit kezdeni ezzel a RAW-val.

Esetleg ezzel érdemes egy próbát tenni?
http://www.m3datarecovery.com/raw-drive-recovery/

Köszönöm!:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.