Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7024) Kikki90


Kikki90
(tag)

Sziasztok!

Windows 7-et szerettem volna telepíteni újdonsült asrock alaplapomon, egy pendriveról. A partícióválasztó rész előtt rinyált a telepítő, hogy nincs meg valamilyen meghajtó, ekkor usb 3 porton ment a dolog. Utánaolvastam, hogy ilyenkor ha rámegyek, hogy mégse, akkor át tudom dugni egy másik usb-be és akkor menni fog. Hát ezt tettem. És így már be is jött ez a particióválasztó rész, immár kattintani is tudtam.Felugrottak a partícióim, kiválasztottam a 100GB-os C-t (A 400 gigás D tele volt az adataimmal), majd rámentem, hogy formázás, hogy az a partíció üres legyen és mehessen rá a windows. Ám a formázás a szokásosnál tovább tartott, fél óra után írta ki csak, hogy nem sikerült neki, nem is mertem addig kinyomni, hátha valami történik az adataimmal. Hát így se jártam jobban, ugyanis ezután újraindítottam a gépet, letiltottam az usb 3.0-t és a 2.0ba bedugtam hátra a pendriveot. bebootolt a telepítő eljutottam ugyaneddig a fejezetig, most nem volt hibaüzenet, rögtön tudtam kattintani, viszont nem voltak ott a partícióim. Ekkor gyorsan le is kapcsoltam, kihúztam a vinyót, nehogy bármit is ráírjon a telepítő. Szereztem egy másik winchestert, amire pedig nem tudott rendszerpartíciót létrehozni és keresni se, Soha, de tényleg soha nem volt gondom pendriveos telepítésnél, még egy 10 éves Foxconn lapon is simán ment, és az előző P5K-n is, úgyhogy számomra ez újdonság. Szereztem azóta egy satas dvd olvasót is, aminek segítségével rögtön felment a másik vinyóra a windows. Azonban nem jutottam sokkal előrébb, ugyanis a gép nem ismerte fel a meghajtóimat, csak azt, hogy benn egy samsung winchester is. Próbáltam GetDataBacket, testdisket de semmi nem segített. Szerintetek van remény?

Köszönettel:

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.