Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6739) Csori72 válasza liksoft (#6738) üzenetére


Csori72
aktív tag

szia!
igen eredeti rajta minden. így vettem jó pár évvel ezelőtt (5-6) bontatlanul üzletben, garanciával, ami természetesen már régen lejárt. még csak meglazítva sem volt rajta soha 1 csavar sem :) én nem értek az ilyen machináláshoz, ezért nem is teszem. én sem szeretem ha a szomszéd által félig szétszedett autót hoznak hozzám, így amihez nem értek nem piszkálom :)
másik PC-ben több szalagkábellel is próbáltam már, az eredmény mindig ugyanaz volt mint most is. nem látta semmi. azon a PC-n nem volt a HD Sentinel, de gyakorlatilag az adatok szempontjából ez nem is lényeges, viszont most is csak az látja semmi más.
a rajta lévő adatok olyanok amik inkább nekem fontosak, más lehet nevetne rajta, h mikhez ragaszkodok ... de ez általában így szokott lenni. mindenkinek más fontos.
a winyó 1X volt formázva. azaz feldarabolva partíciókra, és azok 1X-1X. beépítve is ekkor lett, aztán kiszedve a helyéről évekig nem, majd egyszer nem indult el.

a sentinel egyébként azt mondja, h a maximum hőmérséklete 55°C volt a winyónak teljes élettartam alatt, a valaha mértre viszont 39°C-t ír. persze egy érintkező belül akár -20°-ban is lesülhet :) és ha már pata kábel érintkezés, akkor a több kábel próba miatt inkább befelé gondolkozok. de még 1 vadonat új kábellel kipróbálom!

erre most figyeltem fel tegnap este: a 3. indításra a winyóból halk, de ütemes klattyogást lehetett hallani! lassú időközönként, kb 2-3 másodpercenként 1, és nagyon halkan. most pl nem csinálja, ha fülem ráteszem akkor sem hallatszik.

[ Szerkesztve ]

..:: 1+TTTTT ::..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.