Hirdetés

2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#550) liksoft válasza svrider (#548) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Nálunk (többen dolgozunk együtt) az alkatrész raktárat a bejövő mentéseknek tartjuk fenn. Ebből élünk, így az alkatrész létszükséglet. Ráadásul a gyártók rengeteg változatot adtak ki, amit megpróbálunk 2-3 hibátlan eszközben tárolni. Ez nem kereskedelmi mennyiség, de még így is több ezer db (jó és hibás - valamije jó) winyót kell tartani. Még így is van olyan fajta, amivel akkor találkozunk amikor behozzák. Ha az alkatrészekből is szeretnénk kereskedni, több tízezer darabra lenne szükség (aminek jó része soha nem kellene), így annak az alkatrésznek az ára is megegyezne az újéval, vagy drágább lenne (hiszen sokat újként kéne megvenni, raktározni - miközben értéktelenedik). Csak használt gépes, vagy bontó az, aki olcsón tud esetleg jó darabot adni. Én csak abban tudok segíteni, hogy mit és hogyan érdemes tenned.

Nagyon fontosak és pótolhatatlanok az adataid? - Vidd szakemberhez (nem kell hozzám, de kifejezetten mentésben jártas szakember legyen - lehetőleg referenciákkal).

Nem annyira fontosak, 10-20 eFt-ot sem ér már meg. - Ismerőssel, baráttal, beszerzett másik winyóval próbálkozhatsz. (Itt tudok ötletekkel segíteni, meg megmondom egyáltalán érdemes-e, hiszen van gyári szám szerint összelőtt típus is.)

Pár nap alatt pótolható. - Felesleges energia és pénzkidobás a mentés, pótolni kell.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.