Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1963) liksoft válasza Ser (#1962) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Sajnálattal tudatom, hogy van családom. Valamint adatmentéssel keresem a kenyerem, így hétközben vagyok gép közelében. A hétvégén ha nem kell látnom elektronikus berendezést (fűnyíró kivételével), akkor vagyok boldog. Hétközben ugyanis már elegem van belőle.

A hűtés valószínűleg jó lesz, kivéve ha a venti a házon belül ''keveri'' csak a levegőt. Sokszor találkozom ''repülőgép'' hangú számítógéppel 4-7 !! ventillátorral, amelyek egymással szemben dolgoznak. Így a levegő áll a házon belül, de legalább fogyasztanak és hangosak. Sokkal többet ér 1-2 jól elhelyezett darab, és egy korrekten megtervezett légáramlás a házon belül. Át kell szellőztetni.

A ''nafta'' a tápfeszültséget jelenti. Vagyis a 220-nál zavar és villámvédelemmel ellátott elosztó, majd szünetmentes táp. A házon belül minőségi minimum 400W-os tápegység (a felvett teljesítmény lehetőleg a tápegység névleges teljesítményének a 60%-a legyen maximium) (nehéz, 5 év gari, netto 10000 Ft-tól), valamint még be lehet tenni belső túlfeszültség elleni védelmet (pl: MAXX).

A SMART figyelése programot jelent. Win alatt pl: HDSentinel.

Mivel a választást több szempont alapján kell mérlegelni és bármilyen és bármekkora winyó képes azonnal is meghalni, így a döntést Rád bízom. Az elhalálozási statisztika pedig 2 éves tesztidőszak után értékelhető. Vagyis ott még nem tartunk.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.