Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1433) Reac^


Reac^
őstag

Egy olyan probléma állt elő öcsém gépével, hogy:

Indított egy töredezettségmentesítést (windowsost) a C meghajtóján az adott napon 6 óra körül, eljutott 13% ig és elment otthonról. Este 9kor még mindig 13%nál állt a mentesítés és megunta rákattintott a felfüggesztés (?) gombra (Gondolom nem várta meg mig befelyeződött az adott feladat, legalábbis az elmondásából ez derül ki). Tehát kérte a számítógép lekapcsolását, mire az nem állt le (természetesen mivel még nem fejeződött be a töredezeccségmentesítés) és itt jön a bibi. Kinyomta a gépet...

Én persze megpróbáltam rajta segíteni. Próbáltam USB-s külső hddkeretben, de baxottul meghalt tőle a rendszer és a két meghajó cimkéjét felhozta de üresnek mutatta öket. Ha IDE interféjsz-re dugtam be a vinyóját akkor pedig a windóz sem volt hajlandó elindulni (Mivel az éppen bútoló windowsnak muszály ránézni minden csatolt meghajtóra? -> Az évek során legalábbis ezt tapasztaltam).

Maradt a Windows cd akkor pedig láccódott a két partíció csak ismeretlennek irta és üresnek.

Mi a teendő? Lehet hogy hasonló jellegű problémával már találkoztatok 100x, de muszály volt leirnom. És igen elötte belenézegettem a topikba mielött ezt mind leirtam, csak olyan jellegűeket találtam, hogy ''egyiknap müködött másiknap nem''. Ez sztem annál egy kicsit bonyolultabb!

Segiccsetek... :R

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.