Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10014) aclandiae válasza King Unique (#10012) üzenetére


aclandiae
senior tag

A GetDataBack Pro-val most futtattam egy "négy csillagos" keresést. Éppen másolja a találatokat a kiválasztott mappába és ugyanaz az eredménye, mint eddig: semmi.

Igen, a 1909, viszont szeretném kipróbálni az új (várhatóan előbb-utóbb) legfrissebb verziót. Igen, külön mappába került volna - mint írtam véletlenül indítottam el.

A visszaállításokkal csak rossz tapasztalataim vannak, valami mindig hibádzik. Nem is szeretem használni, akkor már a teljes újratelepítés.
... DE (!): mivel most úgyis változtatni kell: használható a Windows saját biztonsági mentés programja és - szükség esetén - abból visszaállítani? ... vagy ehhez is javasolt más gyártó terméke? Pl. Iperius vagy Acronis?

Mindkettőtök (+ *Ropi*) hozzászólása rendkívül hasznos információ számomra. Ezután már teljes mértékben érthető a működési mechanizmus.

Értékékes és igen bosszantó tapasztalatokkal lettem gazdagabb.
Érdekelne, hogy akkor - a későbbiek a hasonlók elkerülése végett -, mi volna a jó megoldás?
Hagyni minden Windows beállítást, az egész mapparendszert, ideiglenes fájlokat stb. a C-n? ...és akkor a mappákat (Képek, Dokumentumok, stb.) illetve azok tartalmát menteni külső HDD-re?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.