Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
Még egyszer elolvastam az eredeti posztot. Nekem u.az jön le, mint írtam.
1. lecserélted a régi rendszermeghajtót SSD-re /bent is maradt?/
2. Új SSD-re felment a Win
3. Bootoláskor mégis a lecserélt emmc-t keresi rendszermeghajtónak és nincs
boot sorrend.
Ha így van akkor csak azt kell csinálni PAA-l amit javasoltam + megnézni vele az új SSD-t hogy látja-e + meghajtó betűjelet adni ha nincs. Lehet ez után már lesz boot sorrend. -
mondeo61
tag
Készíts az AOMEI Partition Assistant-l egy bootolható USB-t és ott rejtsd el az emmc meghajtót. Így nem fogja látni bootoláskor. Egy ASUS-n volt HDD amin 24GB-s gyorsító SSD rész volt, mikor cseréltem SSD-re a rendszermeghajtót, első telepítéskor a 24 GB-s részre akarta telepíteni a Win-t. Letiltottam a fent leírt módon a 24 GB-s részt és 0utána ment rendesen a telepítés az SSD-re.
-
KurtCobain
őstag
A bios-ban beállítod, hogy a caddy legyen az első a bootolási sorban (bootoláskor F12-öt nyomsz, kiválasztod a pen-t, hogy telepíteni tudj), a telepítő menüben ha látod a caddy-t, akkor telepítheted, ha nem, akkor gond van.
Én elég régen csináltam már, de ki kellett kapcsolnom a secure boot-ot (amihez bios jelszót kellett beállítani).Ha a telepítő menüben látod, akkor nagy valószínűséggel fog tudni bootolni róla. Ha amúgy nem telepítenéd újra a win-t, akkor letöltöd a macrium reflectet, és azzal átklónozod az új meghajtóra a win-t (de nem csak a C-t, hanem azt 2-3 pár száz megás partíciót is).
A HDD-ről úgy tudod a legegyszerűbben letörölni a régi rendszert, ha a win telepítőben leformázod a meghajtóját (a rendszer indító partíciókat is). Meg akkor nem kavarhat már be a bootoláskor. Ha ezzel megvagy, akkor elvileg be kéne bootolnia. -
Beni2360
félisten
Hát én megnézném azt a DVD romnál az Aidában mit mutat, hátha kiolvasható a sebessége.
Telepítésnél meg amikor odaérsz szerintem ki lehet választani melyik meghajtóra szeretnél telepíteni. A biosban előtte meg lehet nézni, hogy látja -e, de azt a win alatt is látni.
Hát megnéztem egy videót nincs HDD ablak. Azért nem egy ördöngösség megcsinálni.
Nálam még egy rejtett csavar is volt a billentyűzet alatt az nem is tudtam és leszakítottam a műanyag rögzítőt. Én is csak aztán kerestem videót róla.
Nekem a 7 éves HP van egy nagy ablak és ott memo, hdd és még wifi kártyát is lehet cserélni. -
Beni2360
félisten
Szerintem előszór rakd át a meglevő hdd-t oda és állítsd be a bootot CD-ről. és ha sikeredett a bootolás akor már mehet az új HDD-re a klónozás. Vannak programok hozzá.
Nálam fordítva van. Az ssd van a hdd helyén és a hdd ment a cd-rom helyére.
Gépfüggő de a hdd helyéről gyorsabb a rendszer, és mivel nem tudjuk nálad a CD-nél milyen sebesség van.....sata ll, sata lll ? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi