Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
martin555
üzenetére
ACER aspire 5720G - gépemben ilyen DVD író van:
Optikai meghajtó MATSHITA DVD-RAM UJ-850S (DVD+R9:4x, DVD-R9:4x, DVD+RW:8x/8x, DVD-RW:8x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:8x, CD:24x/16x/24x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
google-zzatok ti is a matshita UJ-850S dvd bugjáról (xp és vista alatt) ha együtt kerestetsz rá ezzel a szóval: upperfilters . valami registry edit kell.
nálam sajna XP alatt csinálja a cirkuszt, DVD to divX grebb közben PUFF kékhalál NÉLKÜLI pc lekapcsolás. microsoft dokumentum is van valami bugról ezzel kapcs.senkinek semmi cirkusz XP vel aspire 5720-ban, ezzel a matshita UJ-850S-sel? sajna se nero se roxio nem kezeli a dvd írót, mintha benn se lenne. pliz help.
-
zso79
őstag
válasz
martin555
üzenetére
Az nem igazán mérvadó, mert nem megy a vga. Közös a hűtésük, egy venti van, egy heatpipe, ezért romlik a hatásfok, ha a vga is hajtva van. Eddig nekem sem volt ilyen meleg, azért kérdeztem rá. Bár így is stabilan futott, de azért nem örülök neki. Valaki más esetleg ilyen vassal és ezzel a programmal? (RaceDriver GRID)
-
spyduck
nagyúr
válasz
martin555
üzenetére
A bluetooth-hoz tuti kell vmi driver! Töltsd le, azt, h honnan nem tudom, old meg

Ha ramot akarsz venni akkor célszerű ugyan olyat, elvileg mással is működik csak ha nincs szerencséd akkor kapsz egy jó kis "kékhalált"!
Aminek egyeznie kell:
-ddr2
-modultípus: SO-DIMM
-órajel (működik a 2 különböző órajelű egymással én úgy tudom de akkor a kisebbik órajelén fog menni!)
-időzítések is jó ha egyformák -
martin555
aktív tag
válasz
martin555
üzenetére
jaa még nem írtam hozzá hogy a hátlap leszerelése (mem bővítéshez pl..) nem olyan egyszerű, nagyon befeszül a műanyag, minden csavar kihajtása után óvatosan alá kell feszíteni valami műanyag lemezzel, vonalzó sarkával stb, én speciel vastagabb gyufa végével feszítettem alá. vigyázat NAGYON közel van alatta az alaplap, meg a róla kiálló dolgok. üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest