Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
eastone1
üzenetére
Az Nvidia szoftjában én nem találtam kalibrálási lehetőséget anno viszont az Intelében tuti, hogy van.
Az is lehet, hogy csak a gyártó bizonyos szériáinál látszik jobban a háló. Nekem eddig emlékeim szerint LG-Philips display volt a Toshibáimban és azokon sem tűnt fel soha, viszont havernak egy Lenovo-ja van szintén Optronics panellal és azon is jobban látszik közelebbről nézve, mint az enyémnél. Ezért általánosítottam az összes ilyen kijelzőre. Mindenesetre megszokható és egyáltalán nem zavaró szerintem.
Egy idő után már neked sem fog feltűnni, meglátod. -
Müszi
senior tag
válasz
eastone1
üzenetére
Mondjuk egy Aidával meglesve mit ír a "megjelenítés-képernyő neve" sorhoz? Ha AU Optronics, akkor ne csodálkozz. Nekem is fura volt eleinte, hogy világos háttérnél ennyire látszik a pixelháló és ez a lapos majd 200k-ba került, de picit is távolabbról nézve (min 60cm) már egyáltalán nem feltünő, vagy csak megszoktam.
Ez a gyártó egyszerűen ilyeneket gyárt és ezzel van teleszórva az alsó és középkat. nagy része.
Mondjuk nálam a színek jók és fényerő is van bőven. Cserébe kicsi a panel fogyasztása. Érdemes megpróbálkozni a kalibrálással az Intel HD graf. vezérlőpultjában. Sajnos az Nvidia kártya is annak a vezérlőjével tolja rá a jelet, igy valszeg az is ludas és nem lehet kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a gyártó egyszerűen ilyeneket gyárt és ezzel van teleszórva az alsó és középkat. nagy része.