Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
lacibacsi
üzenetére
Én is mert most küldöm vissza az enyémet meghalt a HDD és alkalmanként villog a képernyő bal kezemnél gépelés közben meg úgy égszerűen munka közben elkezd villogni. Igen meg ha megemelem elől egyik oldalt vagy mindkét oldalt, hogy arrébb rakjam néha elsötétül a képernyő.
-
Dhampir
félisten
-
Müszi
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Helo!
Én a múlt héten vettem ezt egy jóismerősnek. Ő választotta, de én beszéltem rá
. Egyébként ez tiszta fekete és gondolom az általad linkelt is az a valóságban. Még nálam van telepítés és tesztelgetés céljából.
Lényegében
-egy db vs. két db 4GB-os Kingston 1600MHz-es mem. modul
-500GB vs. 1000GB Seagate 5400rpm-es winyó
- NV GT720 1GB vs. NV GT740 2GB
a különbség, ill. 20K.Nekem tetszik. Nem túl gyors ez a visszafogott I3-as proci, de cserében igen kicsi a fogyasztása.
Játék nélkül böngészgetéssel 4-5 órát simán elketyeg ami egész jó, de persze a dedikált VGA, ha merghajtják ebből jócskán levesz, főleg az erősebb.
Billentyűzettel semmi gond. Kellően masszív szigetes.
Kijelző, mint mindegyik fényes tipus nappali szabadtéri használatnál zavaróan tükröződhet, de az LG panel ami benne van nagy fényerejű és jó kontrasztú. Nekem csak a szinei tünnek az átlagnál fakóbbnak, de ez természetesen kalibrálással javitható.
HDD szerintem gyors és csendes ráadásul nem melegszik. Gondolom az 1TB-os is hasonló.
A burkolatát masszívnak nem mondanám, de ez nem is az a kategória. Enyhén gyüjti az újlenyomatokat, viszont simán hozza a hasonló árú más márkák strapabírását és minőségét. Ott sem jobb a helyzet, sőt.
Jelenleg szerintem a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Egyébként ez tiszta fekete és gondolom az általad linkelt is az a valóságban. Még nálam van telepítés és tesztelgetés céljából.