Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arg0s
csendes tag
értem, tehát a gyártó nem tehet róla, hogy használhatatlan a gép windows 7 alatt. Tudom intel chipset de akkor is. Ha repedt a laptop teteje a gyártó a hibás, nem a szállító meg a kínai csávó aki összerakta. Még ha xp-ről beszélnék rendben lenne de így? Nekem Hp notim van ott simán van driver xp-re is, pedig még egy éves sincs. Javaslom menj és fuss két kört, hátha tudsz utána szöveget értelmezni. Egy nyilvános fórum mégis mire való ha nem kérdésekre? És te minden válasz nélkül leugattál. És nem fikáztam a gyártót, csupán megjegyeztem a driveres dolgot. Örülök neki, hogy ennyire értesz mindenhez, és látatlanba megmondod ki mihez ért. Békés boldog életet kívánok neked.
ui: szakemberhez tuti nem fordulok, mert ez nem tudás, hogy két kábel összekötése megy
És könnyedén megoldom az ennél jóval komplexebb problémáimat.üdv,
egy szoftverfejlesztő
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus Pad 3
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
És könnyedén megoldom az ennél jóval komplexebb problémáimat.