Hirdetés

2019. október 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Abit BE6-II probléma .... (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) LLam


LLam
(senior tag)

Ilyent még nem tapasztalam. Úgy egy jó hónapja b***kodik az alaplapom. Pl.: Rádugom a mobilrákot és csak "hardwares" cmosresettel tudom rábírni a bootolásra. De ha kicserélem a processzort akkor is ezt teszi. Sőt, tegnap este nekiláttam és a proci, ram, vido , bill. kivételével mindent kihuztam a lapból. Bármit visszatéve rá nem indult el. Akkor sem amikor csak a floppy-t tettem vissza. A slusszpoén a végére: ha hagyom "állni" a gépet, azaz beleteszek valamit és nem inditom azonnal akkor minden okésan működik .... no itt vesztettem el az életkedvemet ... szerintetek mi lehet a problem?? e-mail is jöhet

Stay hungry!

(#2) Hactor válasza LLam (#1) üzenetére


Hactor
(csendes tag)

Ilyet még én sem láttam.
Van garancia a lapra? Szerviz?

(#3) LLam


LLam
(senior tag)

Hja én sem ... azóta tovább tesztelem ...
gar már nincs szerviz? talán ...

Stay hungry!

(#4) Hactor válasza LLam (#3) üzenetére


Hactor
(csendes tag)

Lehet, hogy megér egy próbát.

(#5) Husky válasza LLam (#1) üzenetére


Husky
(aktív tag)

Csak most olvasom, nemtom mennyire aktuális még... BE6-I. Nálam is szórakozott, többnyire rack bekapcs után tagadta meg a feléledést, de olyankor vagy jó negyedórára... utána feléledt. A dolgon lehetett gyorsítani, ha kihúztam a tápot, majd 5-10mp-re kikaptam a procit is a lapból. CPU vissza, táp vissza és ment... Voodoo magic. Utána rack kikapcskor is néha el kellett ezt játszani... Viszont amióta lecseréltem a tápomat (200->300, mindkettő Acorp) abbahagyta.

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Abit BE6-II probléma .... (téma lezárva)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.