Új hozzászólás Aktív témák

• Nekem van több is, annak ellenére, hogy 15 évvel ezelőtt nem is akartam órát hordani. Még azt hiszem a Samsung Note 8-hoz kaptam egy okos órát a csomagban. Elkezdtem használni és megtetszett az "órásdi", habár utáltam, hogy szinte naponta kellett tölteni.
    Néhány év után vissza mentem iPhonera, de nem vettem Apple Watch-ot, mert nem akartam azt is 2-3 naponta töltögetni, hanem megvettem az akkor megjelenő Garmin Fenix 6X Solar Pro Titaniumot. Nagy lett a szerelem, mert minimum 2 hetet, de akár 3-at is kibírt egy töltéssel. Megjegyzem, a most is épp a kezemen van és 19 napot írt a következő töltésre. Szóval durván bírja a cucc még mindig.

Ezen kívül van egy Casio Vintage A158WA-1, mert gyerekként mindig akartam egyet, csak akkor nem tudtam megvenni és a szüleim meg nem akarták :DDD

A korábbi cégben, ahol dolgoztam, ott az év végi bónuszban benne volt egy Norqain Independence Skeleton, amit igazából, ritkán hordok, mert a cég a logóját is bele gravíroztatta az órába és a nevem is. Gondolkodom rajta, hogy leszedetem a gravírozást...
    Pár éve aztán úgy gondoltam, hogy jó lenne valami komolyabb órát venni, amit azóta is bánok, hogy megvettem és nagyon ritkán hordom: Breitling Navitimer B01. Egyszerűen már csak az ára miatt sem hordom a hétköznapokban és eladni meg csak elég nagy buktával lehetne. Sokan mondják, hogy érdemes várni 10-15 évet az eladásra, mert több másik hasonló órának is felmegy az ára egy idő után az ára.

Ha most kellene órát vennem, akkor biztosan nem vennék már okos órát. Jó ez a Garmin, de ha elromlik, akkor nem lesz helyette másik. Mára zavarnak az értesítések és rájöttem, hogy le*rom az okos funkciókat, nem érdekel mennyit futottam, bringáztam, túráztam stb. Semmi hasznát nem veszem ezeknek a funkcióknak már.
    Egy egyszerű, de manuális, mindenféle digitális alkatrész nélküli órát választanék.

Fiatalabb koromban Casio analóg órákat használtam. Az okostelefon korszaktól kezdve inkább semmit, A Pixel 7-hez kaptam ajándékba egy Pixel órát. Azt használom ma is. Nem unalmas, naponta kell tölteni. Szuvenyiru nyihuhu nye kukucsku protku.
    Ha ez fűbe harap, nem tervezek másikat venni.
    Van egy régi arany órám, új kroko szíjjal. Végszükségben az is megteszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés