Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8969) Bajgunar válasza Lauda (#8968) üzenetére


Bajgunar
aktív tag

Akkor még azt had kérdezzem meg.
Ha akkor rendőrt hívok. Kit, hogy büntetnek meg? Vagy ha tovább megyek. Tudok e valahogy? Vagy mi lehetett volna ennek a végeredménye? Feljelentés? Ki hogy, kinek fizet?
Jelen esetben a biztosítóval vitáztam 6-8 emailen keresztül... De csak azt taglalja, hogy ő főúton ment. Punk-tum... Én vagyok a hibás. És én fizessek mindenkinek.
Ok. Kifizetem az ő ~20k-es lámpaeltörés kárját.
De nekem több mint 300k volt. Ezt akkor nyeljek le, s törődjek bele?
Csak hogy tudjam, máskor HA ilyen van, mire számítsak?

A másik kérdés meg bennem, hogy ok, főúton jött. Ha ott áll egy autó, ahol én. Elég nehézkesen fordul be. Főleg ha nem húzódik le atom a szélére, bele a bokorba. Hogy a lekanyarodó beférjen. Vagy leviszi a kocsi hátulját, vagy a másikoldali árokba megy...
Így meg ~megállásra kényszerül a főúton, hogy (jelen esetben én!) kijöjjek az utcából, hogy ő be tudjon kanyarodni.
Ergo megállásra kényszerítem.
Ez káosz... Vicc.

Láttam h jön, indexel. Jobbra néztem, hogy ürrs e, hogy kiforduljak, hogy ő megállás nélkül beforduljon.
Éppcsak megindultam. Mire észrevettem, hogy nem lassít. Megálltam. De ő nem bírt, s nem is akarta elkerülni a bajt. Belémcsúszott.
Jóhiszemű, előzékeny voltam. Rutinból indultam. DE próbáltam elkerülni az ütközést. Majd 17 éves jogsival, joccanás nélkül, szarrá tör egy 2 hetes jogsis... A megtévesztő indexelésével.
Ilyen soha nem volt! Máskor is kifordultam így. Időbe láttam h lassít. Stb. Ez most nem jött össze. De h egyedül magam vigyem el az én károm.:( Ez kicsit lehúzott anyagilag.
Lehetett volna "harcolni" valamit? Közlekedésivel, rendőrség, biztosító? Ha nem hagyom annyiban? Vagy csak mégnagyobb büntetést kapok?

Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.