Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Hogyan drágítsunk feleslegesen egy strapatelefont.
Kíváncsi lennék ki veszi meg ezt majd.
-
rdt89
addikt
Ameddig nem tudnak összerakni egy valamirevaló kameraszoftvert, mindegy mit tesznek a tlefonba. S OIS továbbra se került a nagy szenzor mögé se, s optikai zoom kamera is elmaradt, pedig jó készülékei vannak, de frissítés és optimalizálás helyett, mindig kidobnak egy másik készüléket.
-
-
kbyte1024
veterán
Mondjuk aki ilyen telokat vesz az megis érdemli
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz TechMagneTic #15 üzenetére
Blackview kicsivel jobb amúgy.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
cs.zs.
veterán
válasz Nikodémusz #17 üzenetére
Szervusz,
(magánvélemény)
egy androidos eszköz működésében is elsőrangú prioritást kell élveznie a szoftveres támogatásnak. Mindíg vannak hibák, amiket javítani kell. Biztonsági patch-ekkel, verziófrissítéssel, illetve az összetevők szoftvereinek frissítésével. Kamera, mikrofon, lámpák melegedésének szoftveres figyelése, satöbbi és bármi.
Na ilyen szoftveres támogatás az Ulefonnál nincs. Az összes gyártó ebben versenyez, 3-4-5-stb évekkel, itt pedig nincs ilyen. Nulla év, nulla hónap, nulla nap.
Ezért ilyen lesújtó az általános közvélemény, amely véleményben teljesen mindegy hogy a kamera 20 Megapikceles vagy 120. A hardware-hez tartoznia kell egy software-nek is, a kettő csak együtt ér(ne) valamit.
Ennek figyelembevételével válaszolva a kérdésedre, hogy mi az ami felér ezzel a termékkel,
hát bármi.
...itt kérem mindenki!
-
-
TechMagneTic
tag
Nem bántásból írom, félre ne értsd! Én lennék a legboldogabb ha pozitívat tudnék mondani/írni ezekről a márkákról, de az nem mostanában lesz. Több mint 17 év szerviz tapasztalat beszél belőlem. Meg a kismillió ügyfél aki betéved a több üzletünkbe, illetve ismerősi körben lévő tapasztalat. Doogee, CAT, Cubot és társai. Mindig is hulladék volt az összes és az is marad
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Nocsak, itt eléggé szidják az Ulefone-t. Lehet hogy "régenjobbvót" mert nekem sok éve egy Armor X7 Pro-m van, 35.000 Ft volt. Leszarom hogy milyen a kamera, teszek a frissítésekre, nekem nem miniszámítógép és fényképezőgép hanem TELEFON kell, amit ha néha leejtek, nem törik össze, és nem megy tönkre egy kis víztől. Kifogástalanul működik, és most még egy merényletet is túlélt: reggel letettem a szabadban ahol még nem volt napos, majd pár óra múlva észleltem a hibát... Kijelzővel felfelé órákig a tűző augusztusi napon... Kissé felpuffadt a háta, de miután lehűlt, bekapcsoltam, és azóta is tökéletesen működik, még az aksi üzemidején sem veszek észre romlást. Kíváncsi vagyok, ugyanezt a hatást hogy reagálná le bármilyen más márka sokszor drágább készüléke.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
válasz [HUN]NIMROD #22 üzenetére
Az, hogy neked a felsorolt dolgok a mindegy kategóriaba esnek, nos ezzel nincs mindenki így, és ettől nem lesz jobb ajánlat.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Nikodémusz
csendes tag
Értem.
Az a tapasztalatom, hogy az ilyen frissítésekkel a dolgok többnyire nagyon nem jó irányt vesznek és mintha csak azért történnének, hogy a kedves fejlesztőknek vagy kiknek folyamatosan legyen munkája. Olyan önmagáért való dolognak tűnik ez az egész, de hogy nekem átlagos végfelhasználónak nem sokat segít a folyamat, azt a saját bőrömön tapasztalom.
Mindenesetre a sz@r 50ezer forintos kínai (említett márkájú) telefonomra pont a napokban jött egy ilyen frissítés....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automobilista 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Intel Core i3 / i5 / i7 2xxx "Sandy Bridge" (LGA1155)
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Spórolós topik
- ZIDOO médialejátszók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen