Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Korábban hallottam ilyen hibáról. Próbáld, meg lekapcsolni a wifit. Ha javul a helyzet, akkor másik csatornára kellene rakni a wifit.
-
blakey
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Milyen oprendszer volt azon amivel jól működött és milyen amin recseg?
-
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Nekem hasít az új Paragon. Lehet, hogy régebbi verzió volt, ami nem kompatibilis és ez okozta a galibát...
-
blakey
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Az El Capitant az új támogatja, pont amit linkeltem. Nekem Tuxera van és megvettem, ott is új kell a "Kapitányhoz".
-
blakey
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Tiszta telepítés volt? Ezt a paragont tetted fel?
-
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ahogy cigam is írta, ha a SMART-ra nem riaszt, akkor nem akkora para. Szóval ha nem látszik a DU-ban a SMART státusznál semmilyen gond, akkor egyébként egy nem szabályos restart vagy leállás is okozhatta (fagyás, tápkimaradás, etc...). Azért kért restartot, illetve rescue módot mert az fs-t csak úgy tudja javítani az fsck ha nem fut róla a rendszer/nincs mountolva.
-
cigam
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Bármi okozhatja. Rázkódás, programhiba, de akár a HW gyengélkedése is.
Amúgy a DU mutatja a merevlemez S.M.A.R.T. státuszát, de vannak részletesebb programok is rá, pl. SMARTreporter -
cigam
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha ki tudja javítani, akkor csak "soft"-os hibája lett, ha nem, akkor meg irány a szervíz amíg még garis.
-
cigam
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Napló mi mond? (Egyéb -> Konzol)
-
blakey
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
alt+ü
-
rjg
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
A driverek fent vannak? HP-val nekem még nem volt gondom OSX, más típussal már szenvedtem.
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Miért nem használod vezeték nélkül?
-
biker
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
mert értelem szerűen nem egy tömörített mp4-et fogsz szerkeszteni, hanem tömörítetlent, ha meg DV-n hagytad, akkor óránként 20GB helyet foglal

-
Ragnar95
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Lehetnek kompatibilitási problémák, pl a Skype és MPlayerX sem működött egy ideig Mavericks betak alatt, de valószínűleg gyorsan megoldják, ha lesz is ilyen gond

Eriqo: ha használtan veszel gépet, akkor igen, vissza fogod tudni rakni a Maverickset.
BoboDJ: bár engem ez már nem érint, de jó hír,h maradtak a C2D gépek is -
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
22. kerületben hozzánk be tudsz jönni, ránézhetek szívesen ha bent vagyok. Sajnos szabadnapos vagyok a hétvégén, de hétközben bent leszek.
-
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Pentalobe. Nagyobb mint ami az iPhone-okban van, azthiszem 1.8mm-es, de nem tudom fejből, csak a szervizben van bent, de már otthon vagyok.
Elvileg egy 1.5mm -es lapos "flathead" csavarhúzóval is ki lehet szedni őket.
-
Ear001
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Keress egy olyan fontkészletet, amiben van Ő meg Ű.
-
boost
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha beíirod Google-ba, hogy adobe cs6 mvericks, akkor ott a kérdés mindjárt az első oldalon.
Röviden a válasz, hogy töltsed le hozzá a frissítést. Itt a megoldás: http://adobe.ly/AE_CS6_1103
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha eredeti szoftver akkor kérdezd az Adobe-t.
Ha nem eredeti akkor vedd meg, és ha problémád lesz kérdezd az Adobe-t. -
biker
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
ha vettél egy HDD-t, amit a gyári formázással használsz, akkor az FAT32 lesz, szóval minden 4GB feletti egyben filenak pápá lesz, exFAT vagy NTFS akkor lesz, ha arra formázod
-
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Az OS X NTFS kezelése sosem volt aombiztos, még kiegészítőkkel sem. A paragon NTFS-re tippelek, vagy talán a külső drive is lehet.
Ki kellene tesztelni, de elöbb próbáld meg róla lementeni, ha másnem backup/recovery szoftverrel, ami visszahozza. Akár windows alatt, ha muszáj.Ezután lehet formázni másra, ha akkor sem jó, akkor gariba vissza kell vinni.
Kétlem,hogy a Mac-eddel lenne baj ebben az esetben.Remélem sikerül.
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Xar a geped

-
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Milyen NTFS író progit használsz?
(Gonolom nem exFAT-re formáztad a HDD-t) -
TheMarci
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Mivel van társítva a file, tehát ha nyomsz rá egy cmd+i -t, akkor milyen appot ír az open with alatt?
-
Kommy
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Igen ennyi az egész.
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Candybar ikon adatbázisodat tartja rendben és egyszerűsíti a rendszer ikonok cseréjét.
Pár forrás amiket régen használtam:
WeLoveIcons
Deviantart
ModmyiA legjobb a macthemes sajnos egy bő éve leállt. Az volt a legkomolyabb gyűjtőhely, de az ott szerepeltetett kreációk 80%-a deviantarton is megkereshető.
Pár éve még elég komolyan átalakítgattam a rendszert, de azóta se időm, se ötletem már hozzá.

-
czanga
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Amennyire én tudom igen. Nekem is az USA-ból érkezett mini bekapcsolástól számolta garanciát.
Viszont azt had jegyezzem meg az érdekedben, hogy csak az a gép nem volt szerintem bekapcsolva soha, amin a gyári leplombált fólia rajta van, szóval óvatosan. A dobozt is újra lehet fóliázni.
Bár vannak nagyon rendes eladók is itt PH-n, akiktől még külföldről érkező gépet is vehetsz. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Az új vékonyabb, tovább bírja egy kicsit az akksi. De azon kívül teljesítményben nincs lényegi előrelépés.
A 13masnál van, ott sokat számít hogy HD4000 vs HD5100 -
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Itt talán többet vannak a MacBookosok.
Szerintem 5alatt egy ideig nem lesz a late 2013-mas modell.
Normál árnak gondolom a 450-et érte, persze csak ha van még rá gari, ergo lehet még igény esetén venni gar kiterjesztést. Ha nincs gar akkor sok érte.Ha az aprón a metalexkovicsosra gondolsz, szerintem az a hirdetés nem él, srác regisztrált, 50 nap újonc, 2hete nem lépett be.
-
TheMarci
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Chrome Canaryval együtt jár, notifikációs felület. Itt írnak róla, illetve flagsből ki tudod kapcsolni.
-
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Milyenre kell formázni a pendrive-ot, hogy PC-n és mac-en ist tudjam használni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Sajna nincs, sőt ugye a helyesírást se tudja magyarul ellenőrizni...
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Inkább magyarításnak írnám, de tudtommal nincs. Maximum a helyesírás ellenőrzést tudod magyarra változtatni.
-
DanielK
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
hát talán nem beta szoftverrel kéne próbálni.

-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Szerintem első körben a TV-n állítsd át a képarányt.
-
biker
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
a folyamatra kattintva megadja, mi hívta meg az adott szálat
amúgy nekem a calendar events szokott percekig izzasztani
-
rjg
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Erre jó a saját DynDNS megoldásuk is. Regisztrálj be a NAS-sal a synology.me -re egy aldomaint, onnantól kezdve a NAS user/password párosával bármilyen gépről el tudod érni.
-
rjg
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Töltsd le az OSX-es Synology Assistant app-ot, az megkeresi a helyi hálón, de elvileg e nélkül is meg tudod találni a hálózati helyek között, egy egyszerű SMB meghajtóként Diskstation néven. A NAS-on belül pedig - böngészőbe beírod a NAS IP címét - érdemes beállítani a használni kívánt Apple specifikus dolgokat, pl: afp protokoll, iTunes server, stb.
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Lesznek még itt gondok a file kezeléssel és egyéb nyalánkságok is. Pro app-ekbe még nem másztam bele, de akkor sehol sem lesz túl jó a dolog.
- A Finder tag-ek nagyon jó dolgok, de fájó pont, hogy ezentúl csak egy kis pötty színezi meg az elemeket és nem a teljes nevük lesz kiemelve színessel. Ez kevésbé figyelemfelkeltő mint a jó öreg label megoldás.

-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Külső kijelzőig még nem jutottam el, mert dolgozni is kellene. Szóval csak néha kinyúlok balra és kinyit nyomkodom ha eszembe jut valami.

-
OgKush
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Tudnád linkelni?

-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Elfelejtették visszaírni a szériaszámot
. A cserealaplapoknál mindig üres a szériaszám, egy belső szoftver segítségével töltik ki. Nekem is ez volt az iMac-emen (Facetime nem engedett be, szériaszámnál SystemSerialNumb szerepelt), mázli, hogy megvan nekem ez a bizonyos szoftver. Simán bebootoltam, és visszaírtam a számot. Azóta megy a Facetime 
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Akkor csak írasd velük vissza a széria számot.
-
cigam
titán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Terminálban add ki a következő parancsot:
ioreg -l | awk -F\" ' /IOPlatformSerialNumber/ { print $4 } 'lesz szériaszámod, és beenged.
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Meg nem mondom már milyen varázslattal, de nekem megoldódott. Az iMessage bevezetésekor nekem is hasonló problémám volt alaplapcsere miatt. Akkor a support azt javasolta, hogy vigyem vissza a csere helyszínére a gépet, mert a széria szám hiánya egy elmulasztott művelet miatt következik be egy alaplapcserénél.
Mivel erre nem volt időm, így bűvészkedtem. Addig lépegettem be különböző helyeken iMessage-be, hogy nagy nehezen valahogy sikerült életet lehelni bele. Ha van iOS eszközöd vagy egy másik Mac-ed, ott lépj be, add hozzá az accountoddal használt e-mail címet (ha eddig nem lett volna hozzáadva) és esetleg vedd ki a telefonszámot, majd próbálkozz újra.
Megpróbálom majd törni a fejemet, hogy végül mi volt a tuti megoldás, de hirtelen nem jut pontosan eszembe.
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Semmit nem csinál a zenéiddel. Végignézi őket. Ami nincs meg a store-ban, azt a te verziódból archiválja. Az 5GB-os tárhelyhez semmi köze.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
AppCleanerrel torold a jatekot. Aztan app store-bol jelentkezz ki es vissza. That should do it.

-
M@trixfan
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
A legfrissebb Transmission van fent? Nekem ilyesmi nem fordult elő, pedig nagyon régóta ezt használom én is.
Mindenkihez:
Apropó, az uTorrent és a hivatalos Bittorrent kliens ugyanaz a program lett?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Azér cmd+i-vel raneznek azokra a jogokra. Hiszen eddig ment.
-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
A uTorrent lesz a Te barátod. Simán RSS feed alapján állítsd be az anyagokat, és akkor auto mennek a megfelelő folderbe. Anno én is sokáig használtam Transmission-t de az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt váltottam.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Respekt a Lennon idézetért amúgy

-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
uTorrentet probaltad? Megbizhatobb, mint a Transmission. Proba cseri. Amugy ha optibayezel nem lett basztatva az advanced settings a usereknel? (Home folder helE)
-
negyedes
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
nem azt hallod mikor kiteszi parkolo allasba a fejet?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Youtube5 kieg safarihoz tobb mint ajanlott
a youtube alap html5jet me felejtsd el, nagyon otvar. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
nekem ilyen gondom a micosoft arc wireless-el volt, egy napig bírtam, utána mentem venni egy Apple billentyűzetet
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Jobbról a negyedik gomb.
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Neked írtam a problémádra :-) De közben jöttek válaszok.
Nem tudom mi volt velem, előbb kicsit elgépeltem a szavakat :-) -
fPApi
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Hol jobb klikk? Én nem találok clean up-ot.
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Persze, ha azon a HiFi-n van HDMI vagy optkai bemenet
! -
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Dupla :-(
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Firewire kábellel elvileg felmegy ha az adott géphez adott lemezet abban a gépben indítjuk!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Más kextek vannak azon a lemezen... az dedikáltan a Te gépedhez készült.

-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Nem.
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Csak Snow Leopardról frissíthető :-(
Ez van. -
-axxon-
tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
köszönöm a segítséget.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
nem tudok ilyesmiről.
de még vagy fél évig tök béta lesz a program.
hátha addigra ezt orvosolják. vagy reportold a fórumukon. -
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
A MacPro-mban és a Hackintoshomban is 60GB-os OCZ SSD van. Mind a kettőnél több mint a fele üres. Mind a kettőn van Adobe CS (PS,Ai,ID), Final Cut Pro X (Motion-Compressor), Xcode, LibreOffice, Toast és még a szokásos apróságok. A megoldás rémesen egyszerű. A User mappák egy HDD-n ülnek, kivéve a Libraryt. Így piszok gyors minden és nem is zabál helyet az SSD-ről.
-
Zefír
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ettől félek én is, de közben most is 160GB-ból 20 foglalt, adataim háttértáron vannak.

-
Zefír
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Csak vállalatok, köz intézmények látják elvileg a frissítéseket.
-
Ear001
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Szerintem ilyen nincs. Nekem van nagyon fura Apple garanciám, egy reptéri vámmentes boltban vettem Time Capsule-t, amihez adtak rendes európai garilevelet, meg egy külön nyomtatványt, miszerint ha valami gond van, akkor szervízbe vitel előtt mindenképpen őket, a forgalmazót kell értesítenem és ők majd az Apple-n keresztül értesítik az általam megjelölt valamelyik európai szervízt. De még ennél is kell a számla, nem csak a gari meg az értesítés valahonnan fentről.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Minden mappára be lehet állítani a nézetet. Például:
"A Finderben változott a nézetbeállítások érvényesítése. Ha nem szeretnénk, hogy minden mappánk CoverFlow nézetben jelenjen meg, de egy mappát - például a Pictures / Képek nevűt - szeretnénk így látni, akkor annak megnyitásakor a CoverFlow nézet mellett meg kell nyitni a View Options / Nézetbeállítások palettát (Command + J; View / Nézet menü > Show View Options / Nézetbeállítások megjelenítése), és ott a legfelső opciót, az Always open in CoverFlow / Megnyitás mindig CoverFlow nézetben feliratot ki kell pipálni. Ez a mappa akkor is CoverFlow nézetben nyílik majd meg, ha a többi mappában mondjuk az ikon nézetet szeretnénk látni. " -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Újra mondom... Nem apcom-os desktop Mac-hez a számlát szokták kérni. Nekem eddig 3 gépnél is ez volt a protokoll.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Az "európai nagyker" garanciapapírját itthon a hajadra kenheted szerintem.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Szerintem az itthoni hivatalos forgalmazótól (Apcom) származó iMac-ekhez jár garancialevél.
Amúgy nem pontosan értem, mi az, hogy nem állít ki róla számlát? A kereskedő nem ad számlát? Az több szempontból is érdekes kérdés.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Érdekesen hangzik...
Nekem eddig mindig kértek számlát az iMachez. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Kérik a számlát.

-
Xero
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha nem jön be az új design még mindig vehetsz majd a kifutó szériából nyomott áron.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha valóban azt a procit rakják bele, amiról szólnak a hírek, akkor jó kis cucc lehet majd, én inkább az SSD-t hiányolom belőle. Mármint, azt sajnálom, h ez nem alap setup, hanem azt külön bele lehet rakatni...
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Én is rájuk várok, elméletben Április-Május környékén, mert csuszik az intel az Ivy chipekkel, amik állítolag benne lennének az újban...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
senior tag létedre örömteli, hogy tisztában vagy azzal, mire is való a fórum

-
hoodoo86
tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Nem 6770M?
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Elsőre be akartam szólni, hogy nem 9500-as van benne, hanem 9400-as...
Azután utánanéztem, kiderült, hogy a Macbolt elírta!
Valójában 9400-as :[link] -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Intel GMA X3100
-
Ulkesh
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
" a drivereket holtudom leszedni hozzá??"
Nem kell leszedned sehonnan sem, mert a gyári Leopard DVD-ről tudod telepíteni a BootCamp-es drivereket.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Hogy csinálod majd? Pendrive-ról, vagy meghajtó megosztással? Kérlek majd ird le hogyan sikerült, tényleg nagyon érdekel!
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Ha MAJD meglesz, akkor majd visszaterunk ra! Addig...

-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Nvidia 9400-as 4 GB RAM-mal! Es a repulojegyet ingye adjak? A VAM mennyi ra? (Becsempeszheti, mondjuk, csak el ne kapjak, ugye. Gondolom egyik ismerosodet se szeretned kellemetlen helyzetbe hozni.) Es a billentyuzete meg mindig nem magyar... Ugyan mennyivel lenne olcsobb? Szerintem szinte semennyivel...
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Amerikai rokon behozza
.Itthon diakkedvezmennyel, 4 GB RAM-mal megkapod 277k-ert... Ja, es ez legalabb magyar bill. kiosztassal lesz.
Amugy meg az amerikai storebol itthonra nem fogsz vasarolni!
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Mivel az infras...
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
MS fele keveset tud, de a tobbinek is vannak hianyossagai a Win-es MSN-hez kepest... De akarv egy webes MSN is hasznalhato, pl. meebo.com, es meg a webkamera is megy vele...
-
biker
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
az ms féle msn a szar
de van aMSN, adiumX, pidgin, meg vagy 10 más msn komp. progi -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Van, csak eppen xar
. -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
RAM, HDD ugyananyi, mint PC-be
. Mondjuk Mini-t nehezebb szerelni, mint egy normal PC-t, iMac-be is csak a memoriat egyszeru cserelni... -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Szerintem iMac-et erdemesebb venni, de ha nem veszed meg most a kifutot, akkor utana arban a Mini marad... (Mondjuk abba is nagyobb HDD, meg 4 GB RAM elkell...)
De a Mini-ben lassabb a CPU, lassabb es kisebb a HDD, nincs webkamera, nem adnak hozza egeret... A kifuto iMac jobban megeri...
Szinte mindent tamogat
. Webcam, nyomtato amire kicsit jobban oda kell figyelni... -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Az uj Mini mar nem annyira hulyeseg. Ebbe mar jobb a VGA kartya. (Ugyanazt tudja, mint a 340k-s iMac ilyen teren
.) -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Pont igy nez ki az is... De jo lenne, a szuloket meggyozni, hogy most vegyetek meg, mert utana a legolcsobb 340k-ba kerul!
-
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Vagy megveszed most, vagy varhatsz sokaig, hogy ilyen arban legyen...
Ez kifuto modell, ha elfogy nem lesz, csak dragabb. -
Alex91
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Igen, ez volt elotte a legkisebb. Ennyit boven meger...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár vannak nagyon rendes eladók is itt PH-n, akiktől még külföldről érkező gépet is vehetsz.

. A cserealaplapoknál mindig üres a szériaszám, egy belső szoftver segítségével töltik ki. Nekem is ez volt az iMac-emen (Facetime nem engedett be, szériaszámnál SystemSerialNumb szerepelt), mázli, hogy megvan nekem ez a bizonyos szoftver. Simán bebootoltam, és visszaírtam a számot. Azóta megy a Facetime

!

.
TigerCat