Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
Megértem és tudom, hogy nem trollkodásnak szántad, csupán sok pénzről beszélünk és elvárná az ember, hogy ezért kapjon is valamit. Sajnos ez nem mindig van így, és talán az Apple egyre jobban kezd ebbe az irányba elmenni. Ennek ellenére ki lehet szűrni a hibákat, ha nem egyből veszed meg a dolgokat, hanem utánajársz ahogy azt te is tetted. A macOS tényleg tartogat elég sok olyan hibát amit nem kellene, ha már elvileg ez egy továbbfejlesztett rendszer az előzőhöz mérten, de ez ellen is csak annyit tudunk tenni, hogy jelented ezeket, hátha sokan mások is tapasztalnak és előbb utóbb javítják ezeket.
Alex91: Nekem szerencsére nem igazán volt olyan Apple termék a kezem között ami nem működött vagy netán elromlott volna, pedig volt már elég sok iphone, ipad, mac mini, imac a kezeim között. Én úgy vélem, hogy hardver ügyileg nincsen nagy baj a termékekkel, megbízhatóan működnek javarészt, inkább szoftveresen durren ki a lufi és jön elő rengeteg hiba, de ez nem csak MacOS hanem iOS esetében is így van. Gyakorlatilag az iOS 11-et szerintem senki nem élte meg korszakalkotó újításként, inkább fatális lassulásként, bughalmazként fagyásokkal kiegészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
TigerCat