Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

válasz VincentVG #28418 üzenetére

Megértem és tudom, hogy nem trollkodásnak szántad, csupán sok pénzről beszélünk és elvárná az ember, hogy ezért kapjon is valamit. Sajnos ez nem mindig van így, és talán az Apple egyre jobban kezd ebbe az irányba elmenni. Ennek ellenére ki lehet szűrni a hibákat, ha nem egyből veszed meg a dolgokat, hanem utánajársz ahogy azt te is tetted. A macOS tényleg tartogat elég sok olyan hibát amit nem kellene, ha már elvileg ez egy továbbfejlesztett rendszer az előzőhöz mérten, de ez ellen is csak annyit tudunk tenni, hogy jelented ezeket, hátha sokan mások is tapasztalnak és előbb utóbb javítják ezeket.

Alex91: Nekem szerencsére nem igazán volt olyan Apple termék a kezem között ami nem működött vagy netán elromlott volna, pedig volt már elég sok iphone, ipad, mac mini, imac a kezeim között. Én úgy vélem, hogy hardver ügyileg nincsen nagy baj a termékekkel, megbízhatóan működnek javarészt, inkább szoftveresen durren ki a lufi és jön elő rengeteg hiba, de ez nem csak MacOS hanem iOS esetében is így van. Gyakorlatilag az iOS 11-et szerintem senki nem élte meg korszakalkotó újításként, inkább fatális lassulásként, bughalmazként fagyásokkal kiegészítve.

Új hozzászólás Aktív témák