Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz VincentVG #28380 üzenetére

A technikai specifikáción túl mondj pár példát, mutass pár tesztet, ami azt igazolja, hogy a FusionDrive SDD méretének csökkentése hátráltatja a mindennapi munkát, jól kimutatható teljesítménycsökkenést okoz!
    Ez a méretcsökkenés csak a virtuális pénisz összehasonlításokban jelent érdemi változást.

Nem ismerem a HW-ed, ill. a rá telepített programokat, de gyakran van logikus magyarázata a bizonytalan működésnek. Annak az 5 éves gépnek(szériának) bármi más (HW-es) baja is lehet. Persze ez téged nem vigasztal, de ha Windows futna rajt, és az fagyogatna rendszertelenül, akkor a Microsoft gyártana egyre instabilabb rendszert? Ráadásul az operációs rendszer váltás sem feltétlen hozza ki a hibát (teljesen más driver, kernel,...), lehet Windows-on meg stabilan futna. Túl régóta vagyok PC közelben, hogy bármin meglepődjek. Találkoztam már CD olvasótól fagyogató géppel(Igen CD, akkoriban még nem volt DVD ;-) ), és a héten futottam bele, hogy egy USB-s egér miatt "fagyott" le a rendszer(Csak az egér tünt el, billentyűzetről még vezérelhető maradt a gép)

A boot lassulást úgy érted, hogy rendszerverzió ugrásokkor lassul, vagy a mindennapi használat közben?

Persze vannak bosszantó hibák amiket a szerviz is benéz. Pl. az én gépem 2 hónapig volt szervizben, VGA chip-et cseréltek benne(nem kevés pénzért), és most ugyanolyan rossz, mint amikor beküldtem.

• blakey

titán

válasz VincentVG #28380 üzenetére

az egyre instabilabb OS-ek mellett ( 5 eves 27es imac-em random shutdown olgat terhelesfuggetlenul sierraval) - ez nem normális, én is terhelem a gépemet, ezen dolgozm napi 10-12 órát de nem kapcsol le, nem indulgat újra.
    a folyamatos boot belassulas mellett, szerintem elfogadhatatlan h nem fer bele min egy 128as ssd az iMac arazasaban. a meretcsokkenese sunyin nincs is kommunikalva, - ha gyorsulni akarsz, vegyél sportkocsit, ha nagyobb, erősebg teljesítmény kell akkor vedd a drágább géped. Autóknál is ez van meg minden egyéb területen. Szerintem 32GB is elég a rendszer működéséhez. Értem ami tírsz de ez nem az a világ ahol ingyen vagy olcsón kapod a legjobbat.

Új hozzászólás Aktív témák