Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
iJoe egyike az itthoni Mac scene "nagy legendáinak", ezt én is csak megerősíteni tudom
Bár én csak apróbb dolgokat vettem tőle, isemrősök viszont többen is vásároltak nála. Én azt sajnálom, hogy kicsit mintha visszább lenne szorulva, vagy csak nem akarja annyira nyomatni a boltot. Úgy is mondhatnám nem túl nagy a "web 2" jelenléte
Nála még megvan talán az a személyes viszony a vásárlóval, ami a mostanra már nagy boltokká fejlődött többi helyen már nem igazán tud kialakulni. Nagyon rugalmas volt mindig, bármit meg lehetett vele beszélni. -
negyedes
addikt
2 ceges pop, hotmail pop, gmail imap. mindent egy inboxba rak. csinaltam szabalyozast es foldereket, most ha jon egy mail a hotmailes cimre a hotmail fodlerbe rakja.
ket dolgot nem ertek:
1. nalam miert nem rakja kulon az accocat
2. az ms miert nem tudta az activesyncet beleepiteni az office 2011be.
-
TommyNagz
senior tag
-
doc
nagyúr
biztos hogy piszkalas nem volt, siman netezes kozben egyszer csak ilyen lett
az lehet, hogy veletlenul megnyomtam vmi hotkeyt, de fogalmam sincs hogy mit
kozben kerdeztem beszmac-en is, es lattam hogy valakinek januarban mar volt detto ugyanilyen problemaja (megoldas meg nincs
)
a jogjavitast megprobalom, hol is talalom? -
Kommy
veterán
Semmit nem csinálta, volna hanem nem akart elindulni a gép boot 0-t írt ki, ekkor beraktama lemezt és csináltame gy javítást a DU-val és ezt írta ki. De most már elindul viszont nem úgy mint szokott , hogy a körbe körbe menő kör, henm ahelyett egy csík van és nagyon lassan megy közben 2-szer leálla a vinyó és újra indul. Viszuont minden tesztprogram szerint tökéletes a winchester (hard disk sentinel szerint legalábbis minden ok)
-
ZolikaE46
senior tag
Még annyit hozzá fűznék hogy jól látod a dolgokat és köszönöm a válaszodat is. Örülök azért hogy ilyenekről normálisan is lehet beszélni, nem anyázva és társai ezt köszönöm.
Viszont a MAC-es kérdésemre még várom a választ majd. jah de még is akkor azt majd megnézem milyen tipus a letöltő neve és akkor majd plz. írjátok le hogy kell beállítani.
-
<NewL>
addikt
hát akkor nem ez?
Micro Accessories Mini DisplayPort HDMI adapter
alulról a harmadik
6K -
The DJ
addikt
Semmi házilag kipróbálható dolog nem jöhet már szóba?
Kaptam új infókat is, de nekem ez mind kínai

"Azt mondja, hogy először valami ilyet csinált, mert előtte sem volt már jó...valami single user módot mondott, hogy abba lépett be, és egyszer lefagyott és utána nyomott egy force shutdown-t és utána nem volt jó. Szóval most az elindulásnál megvan az a "tűűűng" hang, meg a vinyó is kerreg normálisan. Próbáltunk tegnap firmware restoration disc-et is nyomni. 1.3, 1.4, 1.8-az, egyikkel sem akart kezdeni semmit.
http://support.apple.com/kb/HT2213
Ez alapján próbáltuk megcsinálni, csak annyi eltéréssel, hogy a 3 gyors, 3 lassú, 3 gyors "sleep led" villogás helyett sok gyorsat villogott, mikor bekapcsolásnál lenyomva tartottuk a bekapcsoló gombot.
Most Blank screen van, ahogy eddig is..." -
-
-
-
dni
őstag
A beidegződések kiirtásához idő kell, bár viszonylag gyorsan átszoktam pl az új billentyű kombinációkra is, annak ellenére, hogy napi 8+ órában Win-t használok.
Este beszereltem a HDD helyére az Agility 2-őt és csináltam egy clean installt, Élőszőr azt hittem, hogy valami történt a ventivel, hogy teljesen néma gép az összeszerelés óta, de aztán iStatból kiderült, hogy mennek és van hangjuk is ha kell. Ebayről megrendeltem a szükséges slimsata kábelt, hogy visszakerülhessen a 500-as HDD is.
-
dni
őstag
Köszönöm a tippet, nem tűnik rossznak, utánanézek bővebben. A 4GB NAND nem tűnik soknak, nem tudom, hogy mi alapján gyorsítótárazik, ez még nem derült ki számomra a tesztekből. A YT-on leginkább az indítással kapcsolatos videók találhatók, de nálam ez nyoma a legkevesebbet a latba, hiszen évek óta csak altatás üzemmódot használok PC-n is.
-
<NewL>
addikt
értem.
a Pro azért is nem tetszik, már inkább angol billentyűzet kiosztás minthogy német.
akkor mostmár a kettő között vacilállok.
-- keraport, megbízható bolt. 5 töltési ciklus az akksiban. 2Gb ram 210K
-- magánszemély 2 akksi (szerintem ha megvenném, elég eladhatatlan lenne az az akksi) 4Gb ram - 220K ...mondjuk még ebből lehet tudok alkudni. ja és ennek magyar a bill kiosztásaszerintetek?
a keraport szokott vállalni valamennyi garanciát a használt gépeire? valaki esetleg vásárolt már onnan. uncsitesóm onnan vette a pro-ját, azt mondta korrekt srác -
<NewL>
addikt
plusz pénzert

jatszani nem jatszok, fényképezni nem fényképezek, max ha valami zeneszerkesztő-keverő programnál ott jól jöhetne valóban.
csak lattam, hogy a mobilarénás srácok jól elvoltak egy ilyen alap 5.1-essel akkor nekem sem lehet gondom vele. na mindegy szerintem is maradnának a ramok.te melyiket látod árban legjobb vételnek?
esetleg mit kérdezzek még meg az eladóktól?többet nem nagyon szeretnék kiadni, mert kell majd táska is hozzá az is 20 körül van egy normálisabb, meg szépen lassan még egy pár cucc.
beszeljukmac.com - apró - MBP 13" legújabb széria, 250K
jul 20-i vásár
csak személyes, csak Győr : ( -
Mr.Grincs
veterán
Azért adtam hozzá mivel az a géppel együtt van sajna. Meg nem használnám ki azt a havi 3gigát amit adnak hozzá, mert van itthon mobilnet, meg vezetékes net meg a az iphonehoz is van 4GB os net havonta.
A semmiért fizessek 2 éven keresztül 4 ezret? Vagyis nem a semmiért hanem egy olyan mobilnetért amit nem használok ki. Max odaadnám, valakinek aki kihasználná és így m,egérné. Én így gondoltam igazából. Megérné ha el tudnám passzolni a netet, de ha nem akkor nem érné meg nekem, így ezért szavaznék az apple bolt ajánlatára. -
Nyugdíjas
nagyúr
jaja, aszittem csak csavarhúzó kell hozzá, az azért más, mint eddig, mert akármilyen óvatos az ember a feszegetéses kinyitás során simán meg lehetett sérteni a házát a "régi" Mininek. De ahogy nézem nem lett könnyebb a dolog a HDD upgrade esetében. Sőt, mi a lófax az a fekete "ponyva" a vinyón? Nem láttam/találtam még képet, hogy leszeded, utána vissza is rakod-e... Meg ugy egyáltalán nem látom a funkcióját.

-
doc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár én csak apróbb dolgokat vettem tőle, isemrősök viszont többen is vásároltak nála. Én azt sajnálom, hogy kicsit mintha visszább lenne szorulva, vagy csak nem akarja annyira nyomatni a boltot. Úgy is mondhatnám nem túl nagy a "web 2" jelenléte

ezt a rendszer nem tudja megcsinalni helyettem?
ezt neztem meg legelsore. egyszeruen fogja es mindent egybe teszi, 4 accot. 

nézem a friss yt videókat. bugzik még, de annyira bejön a mail meg pár dolog
)

TigerCat