Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
RaZroX
üzenetére
2009-ben, egy évvel a megjelenése után vettem egy Apple Wired Keyboard-ot. Azóta is ezt nyúzom, és semmi baja, tökéletesen funkcionál, sőt még azóta is halk, és reszponzív a gépelés folyamata rajta.
Amennyiben teheted, szerintem inkább egy ilyenbe ruházz be. Próbáltam egy rakat szigetes billentyűzetet, de annyira ratyi minőségűek vannak, hogy borzalom.
Inkább megvettem ezt és azóta is nyúzom. Kiszolgált már egy hackintosh-t, 1 régebbi intel-es mini-t, és egy éve, hogy a 2012-es mini-t is ezzel nyúzom.
Én nem bántam meg, nagyon minőségi darab. -
madgie
titán
válasz
RaZroX
üzenetére
Azért az nem gyenge, hogy mondjuk iPad-del is vezérelhetsz rajta egy csomó dolgot

-
talamasca
senior tag
-
Xero
nagyúr
-
xedos
addikt
válasz
RaZroX
üzenetére
Volt iMac i5-öm... Bizonyos pályákkal elment Paralellsel is kb 20fps-el... de volt hogy 10-re leesett.
Most i5-ös Hackinthosom van, Dual Boot.... A prociban lévő intel HD4000-el átlag 30fps-el megy 1280x720-ban. Szóval mindenképpen ajánlok egy Win7-et...
Xmodule: gondolom full HD-ban próbáltad? másképpen röpülnie kell! -
Fr3eWar
őstag
válasz
RaZroX
üzenetére
Hát az ez alapján az üres.
De gondolom hogy jobban fut mint virtuális környezetből.
Más: úgy érzem januárban távozok a mac minit használók csapatából, és eladom a minit. Helyette jönnie kell egy 13-mas 2013mas rMBP-nek. Ideje egy év barátkozás után a következő szintre lépni

ezzel kapcsolatban, egy timecapsule-t is tervezek venni, mert a 256GB-s ssd kevés lesz. A timecapsule gondolom partícionálható, hogy legyen mondjuk egy 300GB-s rész backupnak, és a többi szabadon garázdálkodható "NAS"-nak. cáfoljatok meg ha nem így van. -
-
Ear001
addikt
válasz
RaZroX
üzenetére
Vannak bizonyos tárolók, gyorsítótárak stb, amit lehet viszonylag rendszeresen törölni. Ezt el lehet végezni tök automatikusan például a Macaronival, vagy többféle beállítási lehetőség mellett manuálisan például az Onyxal. Nagyjából ez utóbbira való a CCleaner is, de nálam kevésbé működött okosan és megbízhatóan mint az Onyx, így egy próba után töröltem.
-
cigam
titán
válasz
RaZroX
üzenetére
ez nem az a topic
Amúgy meg szólni kék nekik, hogy nem így van. Nem véletlen nyomták le anno a Psystar-t.+ Ha tök legális, akkor miért csak tamagocsizni vágyó geek-ek kiváltsága, hogy OSX-et futtassanak nem Apple HW-en?
-
Ragnar95
félisten
-
cigam
titán
válasz
RaZroX
üzenetére
Mert valamiért külön mappába teszi a betüket?
-
cigam
titán
válasz
RaZroX
üzenetére
Hát a mondern SMART-os lemezek házon belül lerendezik a hibás szektorok kezelését.
Ilyenkor segíthet a DiskWarrior, vagy mág inkább a TechToolPro win alatt a hdsentinel felület teszt.Furi ez a lassulás. Bizonytalan szektotok lehetnek ott, amiket már nem tud helyettesíteni. Sanszos, hogy kuka érett.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
RaZroX
üzenetére
Ez erősen elnagyolt-elkapkodott koncepció, de ilyen formában működne az új design szerintem.
-
rii
nagyúr
válasz
RaZroX
üzenetére
megírom itt mert szerintem, így látatlanban is ugyanúgy működik mint annó az az őskövület Paragonal Partition Magic-nál
abban a paranccssoros világban is már grafikus felületen lehetett egérrel méretezni a particiót, majd megnyomta az ember az "Apply" gombot, és akkor jött a 30-40 perces kerregés, számolás, áthelyezés, árméretezés.
-
rii
nagyúr
válasz
RaZroX
üzenetére
szerintem mindenképpen .-)
http://www.stellarpartitionmanager.com/resize-mac-partition.php
Features:
create mac partition
resize mac partition
repartition boot drive
repartition without datalossresize mac partition
resize mac partition
resize mac partition -
rii
nagyúr
válasz
RaZroX
üzenetére
nemtom osx alá vannak e ilyen programok (biztos amúgy, csak én nem tudok róla ...)
de pc-re van például a paragonal partition magic ... már ősrégi program ... 97-ben létezett már asszem ... már akkor tudta ezt, amit most szeretnél ....
ha szét van töredezve a HDD, akkor pesze tovább tart a művelet, mert a lecsípendő területről át kell mozgatni az adatokat ... és ajánlott ilyenkor nem bekapni egy áramszünetet .-)
-
-
Blaise
veterán
válasz
RaZroX
üzenetére
Windows Azure Web Sites, 10 weboldalig ingyenes hosting
-
TommyNagz
senior tag
válasz
RaZroX
üzenetére
qoopz kernel

osx86.hu
Annyi igaz, hogy Lion-nek 64bites CPU kell, enélkül el se indul a telepítő.
A párom hasonló gépen (HP DC7600) kb. 2 évig használt Snow Leopard 10.6.8-at, soha semmi baja nem volt vele, betonstabil volt. Neked ez kell, régi CPU-khoz ez a legjobb kernel.
Bár ha qoopz kerneled van, akkor gondolom valami szutyok iAtkos-t vagy valami hasonló förtelmet telepítettél
Próbáld ki ezt, ezzel mennie kell a 10.6.8-nak
Ha meg komolyabb hackintosh-t szeretnél, keress meg privátban 
-
TommyNagz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Steam topic
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- Ryzen5 pc(R5-3600/gtx1070/32gb ddr4/SSD)
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én nem bántam meg, nagyon minőségi darab.

Amúgy meg szólni kék nekik, hogy nem így van. Nem véletlen 

Próbáld ki ezt, ezzel mennie kell a 10.6.8-nak

TigerCat