Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Most ismerkedek egy kicsit a tvzéssel, (remélem minél előbb meg fogom már kapni az új tvtunerem
)addig is kölcsönkértem havertól az övét ami vmi Flyvideo2000 vagy nem tom pontosan (azt mondta h nála nem műxik, érdekes nálam semmi baja). 10.0-ás Mandrake alatt tvtime-ot használok (mivel csak ezt tudtam belőni, hogy működjön vhogy), volt még vmi xawtv vagy nem tom pontosan mi de vhogy nem sikerült beállítani, vmi motv meg el se indult. Knoppix 3.4 alatt meg a xawtv vagymivel meg sikerült belőnöm, úgyhogy műxik.
A kérdésem pedig a következő lenne:
Mivel tudok felvenni a tvből műsorokat? (avi, vagy mpg formátumba?)
Meg miért van az h bizonyos csatornák elég jól bejönnek, de vannak amiken függőleges csíkok vannak meg mákos, zavaros a kép, ez azért van mert gagyi a tvtuner? Finomhangolással se tudtam velük semmit csinálni. Ez igy marad vagy csinálni lehet vele valamit?
Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)addig is kölcsönkértem havertól az övét ami vmi Flyvideo2000 vagy nem tom pontosan (azt mondta h nála nem műxik, érdekes nálam semmi baja). 10.0-ás Mandrake alatt tvtime-ot használok (mivel csak ezt tudtam belőni, hogy működjön vhogy), volt még vmi xawtv vagy nem tom pontosan mi de vhogy nem sikerült beállítani, vmi motv meg el se indult. Knoppix 3.4 alatt meg a xawtv vagymivel meg sikerült belőnöm, úgyhogy műxik.