Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Na res. Ujratettem az egeszet.
A [!!] Hálozat konfiguracioja
Hálozat automatikus konfiguracioja sikertelenul zarult. A halozat valoszinuleg nem DHCP-vel mukodik. Nem kizarhato azomban a DHCP kiszolgalo lassu volta, illetve a halozati hardver hibaja.
Utana probaltam kezzel. Ipcimkent irtam be 192.168.0.1 meg a 255.255.255.0
Utana a frissiteseknel probaltam ftprol (az osszes magyar szerver ami a telepitoben talalhato volt), httpn proxi nelkul. Ezek mind befuckoltak nekem. Utana beallitottam a cd-t. (marmint hogy cdrol szedje le. Es ez jott ki (1db cd-m van amin 1db iso file van-n)
A bootolasi frissitesek nem érhetoek el. Nem sikerult a security.debian.org gephez csatlakozni, ezert ezek a frissitesek jelenleg nem erhetok el. Kesobb mindenkepp erdemes ezt rendbetennie.
Ennek megkonnyitesere az /etc/apt/sources.list fájl vegere tett sorok kerultek
Az apt hibauzenete: Nem sikerult leszedni http://security.debian.org/dists/testing/updates/main/binary-i386/packages.gz
Temporary failure resolving ''security.debian.org'' Nem sikerult leszedni
es meg kaptam ilye uzit is: A csomag kivalsztasa hibaba torkollott.
Az apt-get update re nem felel. apt-get install mc* re kihoz hibakat. es nem indul el utana. adsltest:~# cd/usr/src/linux ra is cseszik. szoval semmire sem reagal.
mit tegyek? a cel a szemem elott ez: Bővebben: link
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Építő/felújító topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest