Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
hangyaqtya
üzenetére
Beszereztem egy gyors sd kártyát. Nagyon szépen elindúl rajta az ubuntu mate. Viszonylag gyors. Szépen tudok vele netezni. Filmet próbáltam lejátszani hálózaton keresztül VLC-vel. Hang volt kép nemigen. Kodek hibára gynakszom.
5.1- es hangot nem sikerült kicsiholnom a szerkezetből, csak sztereót. :/ Valahol olvastam, hogy Dolby digital openelec alatt megy de DTS nem. Én még olyan openelec-et sem találtam amivel elindúlna a c2-ő. 
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
hangyaqtya
üzenetére
Most nézem, hogy nem írtam be hogy az a kütyü amit vettem egy odroid-c2.

-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
erik365
üzenetére
Sziasztok!
Én most vettem egy ilyen kütyüt. Előtte nem volt semmi hasonló mini gépem. Szóval se tapasztalatom se szaktudásom. 16-os ubuntu megy rajta. Fel raktam a kodit is de az annyira szaggatott már a menü, hogy használhatatlan volt. A filmnézésig el sem jutottam. top parancsnál 99-100 % ot mutatott. Ha elindítottam egy böngészőt akkor is ilyen terhelést láttam. Valami még nagyon nem kerek itt. A kodi ami települt még valószínűleg nem kompatibilis. Kellene egy gyors sd kártya. Sok a hamisítvány ill a silány termék. rá van írva hogy C 10 de max C4 es nagy jó indulattal. Ki akartam próbálni androiddal de sajnos olyan leírást nem találtam amit értettem is volna. Nembeszélni angol a google fordítóval se sokra jutottam. Esetleg tudna valaki amin szépen megy a kodi letölthető működő androidos és linuxos változtot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5.1- es hangot nem sikerült kicsiholnom a szerkezetből, csak sztereót. :/ Valahol olvastam, hogy Dolby digital openelec alatt megy de DTS nem. Én még olyan openelec-et sem találtam amivel elindúlna a c2-ő.