Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Logikusan minden eszközt az árához kell viszonyítani, és ebben jelenleg szerintem verhetetlen ez a dlink.
Az is biztos, hogy minden téren tökéletes eszköz nincsen.
Én teljes megelégedéssel használom mint router+nas kombó!
Szóval azt tuti nem lehet rá mondani, hogy használhatatlan vacak.
Neked valszeg túl nagyok voltak az igényeid a tudásához képest, ezért egy drágább eszközt kellett keresned...... -
vargalex
félisten
Valamiért azt gondolom, hogy ezt a kijelentést sikerült saját tapasztalat nélkül (a konkrét típus ismerete hiányában, esetleg az A1 HW verziót ismerve) megtenned. Suste már leírta a lényeget, de linkelek néhány mérést is: NAT + Transmission, samba, fogyasztás, wifi, első benyomások. Azóta megnéztem rTorrent-el is, stabilan 13 MB/s fölött tud letölteni. Szóval, nem rossz ez az eszköz, csak a wifi-vel vannak még kisebb-nagyobb problémák. Viszont, ha miniPC-ről/kártyaPC-ről beszélünk, azt egyébként sem használja senki AP-nek...
-
-
Dolphine
addikt
Köszönöm!
és Neked is azbest!Végiggondolva, sajnos valószínű, hogy kelleni fog a Win környezet, mert számos programnak nincs alternatívája Androidra.

Egyébként mennyire megbízható a Gearbest weboldal? Még soha nem rendeltem innen!
arnd a stick szerintem nem nagyon játszik. Mivel szükségem lesz HDMI VGA konverterre, így meg főleg + hang is kell!
azbest melyik HDMI konvertert ajánlanád? A VOYO mennyire megbízható márka?
Van más alternatíva is mini PC-re? Úgy értem, hogy más gyártónál, vagy maradjak a kínai verziónál?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és Neked is azbest!