Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cartevo


Cartevo
(senior tag)A Margit-híd 2010/11-es felújítása során megszűnt az aluljáró a híd középső pillérében. A helyiség most is ott van, és kihasználható, az egyik északi nyílásánál a függő lépcsőt visszacsinálva, a másiknál a vízparthoz lefelé építve (például). A változtatást elősegíti, hogy alacsony vízállásnál ki lehet sétálni a szigetről a híd középső pillérének tövébe. Milliádos honfitársaink is könnyen megoldhatnák a problémát, ahhoz képest, hogy például Pozsonyban kilátós híd és emeletes híd is van...

(#2) Puma K válasza Cartevo (#1) üzenetére


Puma K
(veterán)

Kisebbként féltem abban az alagútban.
Az a vöröses-piros szín ami volt ott lent a fekete padlózat és a sok-sok grafiti még félelmetesebbé tette.

Viszont ahogy idősödtem egyre inkább tetszett maga az egész hely ahogy le kellett jutni oda, ahogy keresztülmentél és nézted azt a sok grafitit a falon amik között felfedeztem nagyon jól megcsinált-szép darabokat, majd ahogy mentél fel az emelkedő lépcsőn úgy a jobb vagy bal oldaladon a korlát és ott a mélység. Viszont a lépcső állapota az elég rossz volt... hasonlóan lyukas volt itt-ott mint a Lánc híd... és látszott az alattad lévő mélység.

A híd pesti részén lévő aluljárót sajnálom, hogy megszüntették, mert ott a break-es arcok gyakran tolták jobbnál-jobb zenékre.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘// "2020 német pánvegán queer crossfitter a meggyőződésből maszk nélküli ember."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.