Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Lalikiraly #21 üzenetére
Részben van igazad.
Valóban vannak olyan termékek, amik csak a magyar, román,... ajánlatokban elérhetőek. Ezeket nem érdemes megszerezni. Volt ilyen notid, csak nem akartam beszólni.
A másik csapda a termékek árcsökkenésének alkatrész kompenzációja. Régebben az LG tolta legjobban. A frissen bevezetett termékek minőségét messze múlta alul a kivezetési szakaszban elért minőség.
És vannak gagyi termékek. Azok kb mindenütt egyforma kakik.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Schafranek
tag
válasz Lalikiraly #21 üzenetére
Lehet itthon is minőségi terméket vásárolni, de ahhoz sajnos durva áfa társul.
Ezért rendeltem meg tavaly a gépet az Egyesült Államokból...Otium est pulvinar diaboli.
-
Schafranek
tag
válasz Lalikiraly #18 üzenetére
Új gépet vettem, amelyben kétszer kellett rövid idő alatt alaplapot cserélni. Futár hozta, vitte, ezzel nem volt gond. Viszont a bizalmam megrendült és úgy gondoltam, hogy harmadik nem lesz.
Azóta nagyon kerülöm a márkát.Remélem neked több szerencséd lesz vele...
Otium est pulvinar diaboli.
-
Juhaszatti
addikt
válasz Lalikiraly #11 üzenetére
A TUF-ok elég sokat fejlődtek az évek során. Jobb lett az összeszerelési minőség, fém lett idén a fedlap, kaptak az idei szériában színhelyes kijelzőt is. Az MSI GF széria meg sajnos pont ott van, ahol évekkel ezelőtt. De ez legalább az árazásán is meglátszik.