Hirdetés
- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- GoodSpeed: A krónikus hazudozó köztünk van!
- (téma lezárva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Szeptember 11: hol voltál, mit csináltál, amikor megtudtad?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sajnálom, de egy ilyen témának itt nincs helye.
-
bobalazs
nagyúr
Hadd találjam ki, K-val kezdődik a felhasználóneve?
Mert ő aztán nagyon nagy kamugép. -
csibe1
veterán
Nagyjából igen, nemcsak ő tud geolokalizálni...

Követett el olyan hibát is, hogy lefényképezte a környzetét...
Másrészt a Facebookon volt 609 ismerőse (most nem tudom mennyire változott, mert pár nappal ezelőtt letiltottam!
). Na most a 609 ismerőse jelentős része is oda tartozik. Illetve van itt olyan fórumozó is, akivel találkozott, és neki bemutatkozott.
Még a NAV adósok listáján is volt keresve...
Egyrészt végig volt nézve felülről Google Maps-en is, illetve a falujában is volt "kiszállás".
Sokkal többet tudnak itt párak róla (a valódi énjéről, és nem a varázsgomba hatása alatt hallucinált magáról kivetett fiktív énjérő) mint ő rólunk.Igazából az én szerényke szerepem annyi a történetben, hogy nekem jutott a kétes dicsőség, hogy kicsit utánamenjek az ember viselt dolgainak... Talán ez volt a legnagyobb hibája... meg az, hogy olyannak küldte át a PDF arcszerkezetét, aki egyből detektálta, hogy azon a képen a valósággal abban a tekintetben összeegyeztethetetlen kontraszt van, miszerint az a csaja... pedig nem mondanám fullos nőnek... az átlagnál kicsit szebb... na most akkor gondolhatod, hogy ő milyen
.De egyes csoportokban ilyeneket ír:
"szeretem a szép nőket" ... bár ez igaz lehet, csak ők nem őt :XD
Ja meg úgy osztályozza őket, mintha ő valami kigyúrt alfahím lenne, és nem egy kopaszodó, kis aktakukac szerű...Aztán nem figyel az olyan részletekre sem, ha egy évben 9-10 hónapot külföldön van (mert ez a mese, hogy 1-2 hónapot van itthon, és abból bőven megél amit kint keres
), akkor az itthon "gyógymasszőrként dolgozó" csaja 10 hónapig nélküle van, vagy felmond, és kint dolgozik, aztán majd 2 hónapig itt van vele? 
"mert ez a mese, hogy 1-2 hónapot van itthon, és abból bőven megél amit kint keres"
Ez még hihető lehet, de a többi már érdekesebb.
Ha viszont egész évben mindig ráérős írogatni, akkor mikor dolgozik?
"meg az, hogy olyannak küldte át a PDF arcszerkezetét,"
Ez mit is takar pontosan?
-
Viktor77
titán
-
GoodSpeed
veterán
Nem egészen értem.
Most akkor valakit kár ért? Bántott valakit?
Vagy csak simán hazudozik?
Ha csak az utóbbi, akkor elég sok emberről születhetne itt írás.De amúgy is, nem hiszem, hogy helye lenne itt egy fórumtárs lejáratásának (ha valóban nem csinált semmit). Nem is igazán szokták engedni.
A lejáratáshoz két feltételnek kellene teljesülnie:
1. Hogy amit írunk, az nem igaz
2. Hogy meg legyen nevezve.Egyik feltétele sem teljesül.
-
Viktor77
titán
Nem egészen értem.
Most akkor valakit kár ért? Bántott valakit?
Vagy csak simán hazudozik?
Ha csak az utóbbi, akkor elég sok emberről születhetne itt írás.De amúgy is, nem hiszem, hogy helye lenne itt egy fórumtárs lejáratásának (ha valóban nem csinált semmit). Nem is igazán szokták engedni.
-
Tomasz72
aktív tag
Nem, akkor még nem tudtam, hogy van egy kis pszichopatám.

Bár néha írta, hogy feléd jártam, csak nem mentem be... ez is egy célzás volt, hogy találkozzunk... Na most én a fürdőnegyedben lakom. Ha nincs kocsija, akkor biciklizhet sokat :XDAzóta az is kiderült, hogy nemcsak kocsija nincs, de jogsija sem...
Jogsi: ezt privátban páraknak elismerte, hogy nincs neki, de fórumon közvetlen kérdésre sem reagált azóta sem :XD Korábban meg azzal flexelt, hogy ilyen, meg olyan oldtimereket vezetett. Ja igen, hát ő autó szervizes is...
Most meg, hogy volt a paksi dolog, kiderült, hogy az "öccse" (az is érdekes dolog amúgy), reaktor technikus lesz... :XD
Irigylem az ilyen embereket, akik, egy univerzumban is képesek két valóságban élni...
Ha ekkora link, legalább két profillal lenne fent, bár nem tudom technikailag lehet-e?Próbálom a nyitott és a gyanakvó között megtartani az egészséges egyensúlyt, az első megérzésre eddig hagyatkozhattam is, de nem lenne kedvem "ilyennel" összefutni...
-
GoodSpeed
veterán
Para, basszus!
De az ajtó kamerát nem miatta vetted, ugye?
Előző munkahelyeim egyikén volt egy kollégám, aki állandóan zsibbasztott a történeteivel, hasonlóan, mint a Te embered.
Egyszer elejtette, hogy fórumokon tőle kérnek segítséget, olyan mint egy isten.
Mikor PH-s lettem, nézelődtem a topikokban, hátha az írások között felfedezem.
Nem sikerült, de legalább azóta se hallottam felőle.Nejem mikor rávett a fészbukozásra, fostam, hogy betalál.
Ott csak néha nyitom meg a kaput, hogy bárki jelölhessen.Kurva egy dolog ez a zinternet!
Nem, akkor még nem tudtam, hogy van egy kis pszichopatám.

Bár néha írta, hogy feléd jártam, csak nem mentem be... ez is egy célzás volt, hogy találkozzunk... Na most én a fürdőnegyedben lakom. Ha nincs kocsija, akkor biciklizhet sokat :XDAzóta az is kiderült, hogy nemcsak kocsija nincs, de jogsija sem...
Jogsi: ezt privátban páraknak elismerte, hogy nincs neki, de fórumon közvetlen kérdésre sem reagált azóta sem :XD Korábban meg azzal flexelt, hogy ilyen, meg olyan oldtimereket vezetett. Ja igen, hát ő autó szervizes is...
Most meg, hogy volt a paksi dolog, kiderült, hogy az "öccse" (az is érdekes dolog amúgy), reaktor technikus lesz... :XD
-
Tomasz72
aktív tag
Igen be... sőt, miatta lett volna abban a faluban. Úgy talált meg, hogy egyfolytában fent van azokban a csoportokban ahol én is. Mivel tudta, hogy hajdúszoboszlói vagyok, ő meg 8 km-re lakik innen...így ezért célzott be engem.
De van akivel több mint 7xx üzenetet is váltott.
Szóval még le is vagyok maradva az első helyről :XD
Para, basszus!
De az ajtó kamerát nem miatta vetted, ugye?
Előző munkahelyeim egyikén volt egy kollégám, aki állandóan zsibbasztott a történeteivel, hasonlóan, mint a Te embered.
Egyszer elejtette, hogy fórumokon tőle kérnek segítséget, olyan mint egy isten.
Mikor PH-s lettem, nézelődtem a topikokban, hátha az írások között felfedezem.
Nem sikerült, de legalább azóta se hallottam felőle.Nejem mikor rávett a fészbukozásra, fostam, hogy betalál.
Ott csak néha nyitom meg a kaput, hogy bárki jelölhessen.Kurva egy dolog ez a zinternet!
-
GoodSpeed
veterán
Nagyjából igen, nemcsak ő tud geolokalizálni...

Követett el olyan hibát is, hogy lefényképezte a környzetét...
Másrészt a Facebookon volt 609 ismerőse (most nem tudom mennyire változott, mert pár nappal ezelőtt letiltottam!
). Na most a 609 ismerőse jelentős része is oda tartozik. Illetve van itt olyan fórumozó is, akivel találkozott, és neki bemutatkozott.
Még a NAV adósok listáján is volt keresve...
Egyrészt végig volt nézve felülről Google Maps-en is, illetve a falujában is volt "kiszállás".
Sokkal többet tudnak itt párak róla (a valódi énjéről, és nem a varázsgomba hatása alatt hallucinált magáról kivetett fiktív énjérő) mint ő rólunk.Igazából az én szerényke szerepem annyi a történetben, hogy nekem jutott a kétes dicsőség, hogy kicsit utánamenjek az ember viselt dolgainak... Talán ez volt a legnagyobb hibája... meg az, hogy olyannak küldte át a PDF arcszerkezetét, aki egyből detektálta, hogy azon a képen a valósággal abban a tekintetben összeegyeztethetetlen kontraszt van, miszerint az a csaja... pedig nem mondanám fullos nőnek... az átlagnál kicsit szebb... na most akkor gondolhatod, hogy ő milyen
.De egyes csoportokban ilyeneket ír:
"szeretem a szép nőket" ... bár ez igaz lehet, csak ők nem őt :XD
Ja meg úgy osztályozza őket, mintha ő valami kigyúrt alfahím lenne, és nem egy kopaszodó, kis aktakukac szerű...Aztán nem figyel az olyan részletekre sem, ha egy évben 9-10 hónapot külföldön van (mert ez a mese, hogy 1-2 hónapot van itthon, és abból bőven megél amit kint keres
), akkor az itthon "gyógymasszőrként dolgozó" csaja 10 hónapig nélküle van, vagy felmond, és kint dolgozik, aztán majd 2 hónapig itt van vele? 
-
Met
nagyúr
Igen be... sőt, miatta lett volna abban a faluban. Úgy talált meg, hogy egyfolytában fent van azokban a csoportokban ahol én is. Mivel tudta, hogy hajdúszoboszlói vagyok, ő meg 8 km-re lakik innen...így ezért célzott be engem.
ő meg 8 km-re lakik innen
ez biztos?

Nem értem miért akar találkozni valakivel aki előtt felépítette az "életét"
-
GoodSpeed
veterán
-
Tomasz72
aktív tag
De hogy a tökömbe talál meg ilyen!?
Közös topikokban lévő emberekről nekem is van egy kialakult képem, de ennyire messzire elmenni...
Amúgy a szervezett ph független szeánszra is bejelentkezett? -
PSti
tag
Nem teljesen. A bulinál látom bulit, ingyen, a szervező költségére jól érezni magát.
Személyes találkozó: mivel perifériára van szorulva minden tekintetben, de alapvetően extrovertált típus, megragad minden alkalmat, hogy olyanokkal találkozzon, akik még emberszámba veszik, ha már a környezete nem veszi abba.Értem, hát, nem semmi. Nem irigyellek!
-
GoodSpeed
veterán
Nem teljesen. A bulinál látom bulit, ingyen, a szervező költségére jól érezni magát.
Személyes találkozó: mivel perifériára van szorulva minden tekintetben, de alapvetően extrovertált típus, megragad minden alkalmat, hogy olyanokkal találkozzon, akik még emberszámba veszik, ha már a környezete nem veszi abba. -
csibe1
veterán
Régen is sok volt a ráréős, kamuzós ember; csak akkor még nem volt net, nem találkoztunk annyival. A netre sajnos minden rossz hülyét felengednek, meg a jókat is.
Tényleg oda kell figyelni arra, hogy kivel mit osztunk meg.
Nem kell az életünk, gyerekeink minden pillanatát, mindig megosztani. -
PSti
tag
De miért akart veled találkozni? Az kiderült? Vagy csak úgy?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- GoodSpeed: A krónikus hazudozó köztünk van!
- (téma lezárva)
- Diablo IV
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos ASUS Vivobook S 14 laptop -30% AMD Ryzen AI 7 350 16/1TB 14" WUXGA FHD+ OLED
- LENOVO X1 Carbon Gen 8 / 14" FHD / i5-10210U / 8GB DDR4 / 1TB NVMe / W11 / Magyar bill / Számla, 1 é
- Dell Inspiron 14 Plus Copilot+ 7441 laptop 14" hüvelykes QHD+ érintőképernyővel Snapdragon X Plus
- ÚJ HP OmniBook X Flip x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -35% 16" Intel Ultra 5 226V 16/512
- Samsung Galaxy S10+ és Watch Active 2 (44mm) csomag / EKG, Vérnyomás mérésre
- Honor 600 Pro - Black - Karcmentes állapot 12/512 Gb - 2029.09.03 ig garanciás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I DP I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen i5-11400H Rtx 3050 Ti 16GB 1TB SSD 144Hz
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 I I5-8265U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24