Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-05 17:04:55

LOGOUT.hu

Ez a topik beleolvad a Tudományos Pandémia Klubba!
Köszönünk minden hozzászólást és érdeklődést !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2347) syberia válasza GypsFulvus2 (#2342) üzenetére


syberia
veterán

Van nálam sokkal kompetensebb szakember, koronavírusos betegekkel van napi kapcsolatban, a gyógykezelésükben is közreműködik. Az aszpirin is alapos elemzésen esett keresztül, de sok aspektusból vizsgálja a koronavírust, más elismert egészségügyi szakemberek is kifejtik az álláspontjukat a videóiban.

Számomra az a konklúzió, hogy a betegség elején szignifikáns szerepet játszhat a minél gyorsabb gyógyulásban, a többség számára. Mint minden gyógyszer esetében, az aszpirin esetében is lehetnek mellékhatások. Én fejfájásra, megfázásra szoktam szedni, rám jól hat, nincs mellékhatása.

koncsik: Aspirin use reduces risk of death in hospitalized COVID-19 patients

"The researchers found aspirin use was associated with a 44 percent reduction in the risk of being put on a mechanical ventilator, a 43 percent decrease in the risk of ICU admission and -- most importantly -- a 47 percent decrease in the risk of dying in the hospital compared to those who were not taking aspirin. The patients in the aspirin group did not experience a significant increase in adverse events such as major bleeding while hospitalized."

"We believe that the blood thinning effects of aspirin provides benefits for COVID-19 patients by preventing microclot formation,"

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.